56 MILLIÓS VÉGREHAJTÁS IS FELFÜGGESZTHETŐ! ÍGY ÁLLÍTSD MEG!

56 MILLIÓS VÉGREHAJTÁS IS FELFÜGGESZTHETŐ! ÍGY ÁLLÍTSD MEG!

56 MILLIÓS VÉGREHAJTÁS IS FELFÜGGESZTHETŐ! ÍGY ÁLLÍTSD MEG!

[good_old_share]


Mindegy, hogy mekkora a végrehajtási érték, a katasztrófa bekövetkeztét el lehet kerülni. Ezt állítja Szalagyi Erzsébet, aki már számtalan végrehajtás megállításában közreműködött.Tudjuk: a politika végleg elengedte a károsultak kezét. A hivatalos kormánypropaganda azzal kábítja a lakosságot, hogy megmentette a „deviza”-károsultakat, a valóság azonban mást mutat. Mivel a „deviza”-károsultak magukra maradta, ezért nekik kell gondoskodni a családjuk és saját maguk túléléséről. Viszont szerencsére akadnak olyanok, akik civilként is fogják társaik kezét és erejükön felül segíteni próbálnak! Őket becsülni kell!

Az 1.-2. fotó a végzés a 3. fotó a probléma megoldása lépésekben!

Szalagyi Erzsébet – Kedveseim!

 

Hónapok óta írom a megoldást, hogy miként lehet felfüggeszteni a végrehajtást!

Ma egy 56 millió forintos végrehajtást függesztettünk fel a legnagyobb örömünkre…

Az 1.-2. fotó a végzés a 3. fotó a probléma megoldása lépésekben! – Szalagyi Erzsébet.
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/
[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM