DR. KRISTON ISTVÁN ÜGYVÉD – DEVIZAHITELES KÁRTÉRÍTÉSI PERINDÍTÁSOK.

DR. KRISTON ISTVÁN ÜGYVÉD - DEVIZAHITELES KÁRTÉRÍTÉSI PERINDÍTÁSOK.

DR. KRISTON ISTVÁN ÜGYVÉD – DEVIZAHITELES KÁRTÉRÍTÉSI PERINDÍTÁSOK

[good_old_share]


loading...

– kérem megosztani –

 

DR. KRISTON ISTVÁN ÜGYVÉDI TÁJÉKOZTATÓ.
DEVIZAHITELES KÁRTÉRÍTÉSI PERINDÍTÁSOK.
1. LUXEMBOURGBAN: 

INGATLAN KÁRTÉRÍTÉSI PEREK AZ EURÓPAI UNIÓ ELLEN.

2. BUDAPESTEN: 
SÉRELEMDÍJ IRÁNTI PEREK A KÚRIA ELLEN.

loading...

Tisztelt Devizakárosultak!

Devizahiteles érdekvédelem elégtelensége, valamint az adósok jogfosztásának magyar devizajogszabályokban kifejezett és az adósok, mint fogyasztók magyar bírósági doktrínában mutatkozó hátrányos megkülönböztetése miatt nincs más hátra, minthogy a Brüsszeli Klubot (EU felelős intézményeit) és a Budapesti Klubot (Kúria) egyaránt be kell perelni.

Ez a két szabályozó centruma a magyar devizahitelesektől történő uniós és tagállami "ingatlanrablási műveletnek".LUXEMBOURGBAN: 
EURÓPAI UNIÓ INTÉZMÉNYEI ELLEN 
KÁRTÉRÍTÉSI PERINDÍTÁS.

A külföldi pénznemben nyilvántartott ún. devizaalapú hitelezés az unió belső piacának minősülő Magyarország tagállam piacán olyan zavarokat okozott, amely a lakóingatlanokhoz kapcsolódó többszázezer devizaalapú kölcsönszerződés adósait az ingatlanaik (lakásaik) elvesztésének vagy annak bekövetkezése biztos valószínűségének helyzetébe sodorta.

A belső jelzálogpiac fogyasztókat védő szabályozásának tartós mulasztása miatt az Európai Unió Parlamentje és az Európai Unió Tanácsa, mint a rendes jogalkotás keretében felelős intézmények ezzel a mulasztásukkal az egyes magyar adósok ingatlanvagyonában kárt okoztak vagy az biztos valószínűséggel bekövetkezik, amely vagyoni hátrány megtérítésért ezek az uniós intézmények szerződésen kívüli kártérítési felelősséggel tartoznak.

Luxembourgban az Európai Unió Bírósága (EUB) előtti pervitelt – annak eljárási szabályainak megfelelés érdekében – ügyvédi képviselettel célszerű ellátni és a pervitel Luxembourgban lévő kézbesítési címhez kötött.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

BUDAPESTEN:
KÚRIA ELLEN SÉRELEMDÍJ IRÁNTI PERINDÍTÁS.

A külföldi pénznemben nyilvántartott ún. devizaalapú hitelezésből eredő jogviták bírósági elbírálására a Kúria bírósági jogkörben hozott 2/2014. PJE és 1/2016 PJE határozataival megsértette az adósok hátrányos megkülönböztetés tilalmához fűződő személyiségi jogait, akik ezért sérelemdíjat igényelhetnek. A pervitel ügyvédköteles (törvényszék, ítélőtábla).
 
ÜGYVÉDI PERVITELI TANÁCSADÁS ÉS ÜGYVÉDI AJÁNLAT IGÉNYLÉSE.
Az érdeklődő jogkereső közönség (csak az ingatlanhoz/lakáshoz kapcsolódó jelzálogalapú kölcsönök adósai) a fenti két pert előzetes ügyvédi perviteli tanácsadás, és azon átvehető részletes írásbeli ügyvédi ajánlat alapján közvetlenül az ügyvédtől igényelhetik. Az ügyvéd bejegyzett irodáiban történő ügyvédi személyes perviteli tanácsadásra történő előzetes bejelentkezés kizárólag az email: drkristonugyved@gmail.com útján lehetséges, amely ügyvédi tanácsadás helyét és időpontját válasz email útján visszaigazolom. A személyes ügyvédi tanácsadáson megjelent adós, mint ügyfél a szóbeli tanácsadás és azt követően az ügyvédtől írásban is átvehető ügyvédi perviteli ajánlat alapos mérlegelése alapján dönthet a konkrét perviteli szolgáltatás igénybevételéről.

ÜGYVÉDI PERVITELI TANÁCSADÁSRA BEJELENTKEZÉS ÉS IDŐPONT ELŐJEGYZÉS.
Helye: 2030 Érd, Dávid u. 4. (bejegyzett ügyvédi aliroda) Ideje: 2017. október 16. – november 30. előjegyzés alapján Bejelentkezési email: drkristonugyved@gmail.com
Tisztelettel: Dr. Kriston István ügyvéd, európajogi (pénzügyi) szakjogász. email: drkristonugyved@gmail.com.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAKÁROSULT! VEDD ELŐ A SZERZŐDÉSED!
DEVIZAKÁROSULT! VEDD ELŐ A SZERZŐDÉSED!

DEVIZAKÁROSULT! VEDD ELŐ A SZERZŐDÉSED! [good_old_share] Járvás Éva-Vedd elő a szerződésed és egy szép hegyesre faragott ceruzát. - Kezdd el...

A DEVIZAHITELEZÉS ÉS A SZERVEZETT MAGÁNHATALOM.
A DEVIZAHITELEZÉS ÉS A SZERVEZETT MAGÁNHATALOM.

A DEVIZAHITELEZÉS ÉS A SZERVEZETT MAGÁNHATALOM. EZ DURVA LESZ! Kedves barátaim. Szeretettel köszöntelek benneteket. (olvasói levél) Röviden összefoglalva. A Szervezett...

Close