MEGDÖNTHETETLEN BÍRÓI VÉLELEM, HOGY AZ ADÓSNAK NEM LEHET IGAZA.

MEGDÖNTHETETLEN BÍRÓI VÉLELEM, HOGY AZ ADÓSNAK NEM LEHET IGAZA.

MEGDÖNTHETETLEN BÍRÓI VÉLELEM, HOGY AZ ADÓSNAK NEM LEHET IGAZA.

[good_old_share]


„Mi történik itt?”

 

Ismét egy kötelezően megnézendő tananyag minden "adósnak" (és mindenkinek) dr. Boós Tibortól! Videó alább!A videó megtekintése után jogosan merülhet fel mindenkiben a kérdés: ez tényleg megtörténtet hazánkban?

Kik ezek a bankok valójában, és hogy lehetséges az, hogy jól érzékelhetően nemcsak a kormányt, de a bíróságokat is ők utasítják? Hogy fordulat elő az, hogy a bírák nagy része a hatályos jogszabályokat az asztal alá söpörve a bankok érdekében hoznak kedvező ítéleteket azok kárára, akiket az írott törvénynek védenie kellene?

Hogy lehetséges az, hogy a bírákat arra oktatják, hogy milyen módon tudják megsemmisíteni „kilőni” az átvert, és a törvény által védett károsultak érveit a bankokkal szemben. És hogy fordulhat elő az, hogy erről a tényről az összes politikus tud, mégsem tesz ellene semmit?

Mi történik itt?

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A Dr. Boós Tiborral készült interjút érdemes meghallgatni, és megosztani!
A devizaalapú és minden más hitelezés valójában közpénz privatizálása egy tolvaj által. Ha ezt tudjuk, akkor már csak az a kérdés, hogy milyen mértékben engedjük ezt a tolvajlást?
Szerinted melyik párt oldja meg a „deviza”-károsultak problémáját?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM