5 HÓNAPJA NEM FIZETEK, A BANK CSAK VERGŐDIK

5 HÓNAPJA NEM FIZETEK, A BANK CSAK VERGŐDIK.

5 HÓNAPJA NEM FIZETEK, A BANK CSAK VERGŐDIK

[cn-social-icon]

Ladányi Sándor – Elmúlt 5 hónapja annak, hogy ügyfele vagyok Tibornak, éppen ezért érdemes egy rövid mérleget vonni!

 

1. Tibor segítségével, az elállásom a bank tudomására jutásával a devizaszerződésem 24 óra alatt felbontottam.

loading...2. Mivel szerződésem nincs, így havi törlesztőm sincs! 5 hónapja nem fizetek a banknak! Azóta nem a bankba hordom a fizetésem egy részét, hanem én költhetem el. Ennél kiválóbb hír nem nagyon létezik!

Csak halkan jegyzem meg,…a  Gulya Tibornak megfizetett munkadíjelőlegemet az 5 havi családi kasszában maradt összeg bőven meghaladja!

Nekem ez máris óriási eredmény!

Aki eme hasonló tényt Tibor ügyfelei közül nem látja, nem veszi észre, hogy Tibor máris sokat spórolt számára, családjának, az igazságtalan Tiborral szemben.

loading...

2. A bankom nem merte igazát keresni perben a bíróságon – azóta se!! – , mert önmagának bevallva jól tudja, hogy felperesként semmi esélye nincs az elállásom indoklása ellen. Tisztában van azzal, hogy ha lúzer, hogyha kapzsi, még a különbözet sem jár neki. Hála Tibornak, hiszen az indoklásban tételesen 11 oldalon felsorolt 14 rendbeli csalás ellen a banknak nincs mentsége.

A bankom nem talál rajtam fogást, csak vergődik, fő a saját levében. Szerződésem felmondani nem tudja, mert az nincs, eljárást közjegyző felé kezdeményezni nem tud, tehetetlenné vált.

Ez nekem igen nagy eredmény.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Aki szintén ügyfélként ezt a tényt még nem vette észre, vagy figyelmét elkerülte, kérem őket szíveskedjenek eme részeredményt is elismerni.

3. Közjegyzőm, ahogy a bank szintén tehetetlenné vált, hála Gulya Tibornak, az általa készített, a közjegyzőnek elküldött dokumentumoknak.

Korábban együtt piált, bulizott a bankkal, tenyerüket közösen dörzsölték, hogy jól kiszúrtak velem. Azt hitte a közjegyző, hogy számomra az igazság sose fog eljönni, ő pedig majd megússza.

Tévedett! Ma már tudja…

12.10-én du.-ra van időpontom hozzá, okirat készítési kérelmem alapján azt várom, hogy ahogy másoknak is, nekem is az elállásomról tény tanúsítványt állít ki. 3 NAPI HIDEG ÉLELEMMEL ÉS HÁLÓZSÁKKAL KÉSZÜLÖK HOZZÁ! Ha akadékoskodik, adja a nagyokost a tények ellenére, közlöm vele. Én ráérek! Addig irodáját el nem hagyom, amíg nincs a kezemben az okirat.

Ez sem lenne eredmény? 5 hónap alatt két vállra fektetni egy közjegyzőt, ami korábban több tucat Dr. előtaggal rendelkező ügyvédnek nem sikerült szerte az országban? Azt a közjegyző/ket, aki okiratával rettegésben tartotta ügyfeleit? És ez sem lenne eredmény?

De igen! Nagyon fontos részeredmény! Talán a legfontosabb. És ezt az eredményt is illik helyén kezelni! Tisztelettel mondanám: MINDENKINEK!A háború csatákból áll! A háborúban a csaták megnyerése nélkül nem lehet győzni!

Közeleg a végső ütközet! A közjegyzői okirat (az elállásról készülő tény tanúsítvány) hatósági eljárás keretében egyszer és mindenkorra törli a hitelem a KHR rendszerről és hitem szerint majd a Földhivatali jelzálogbejegyzést is!

Mi marad a banknak? Pont SEMMI!

Most még makacs, neveletlen gyerekként hajtogatja a hülyeségeit.

Közben minden fedezetet Tibor segítségével sikerül kivenni a kezéből. Egy nap – lehet, hogy még karácsony előtt? – arra ébred, hogy számára mindennek vége. Nekem lehet egy jó karácsonyom, vele meg törődjön "PSZÁF" Károly utódja, az MNB! – Ladányi Sándor

Érdemes figyelembe venni, hogy Gulya úr tevékenységével kapcsolatban rendkívüli módon megoszlanak a vélemények!

Érdemes a lap alján lévő hozzászólásokat is elolvasni. Idézet:Igazán ügyes "ügyvédi felhajtó" reklám! Bocs a szkepticizmusomért, de össze sem tudnám számolni, hogy 2010 óta hány,és hány ilyen "itt a bombabiztos megoldás"-nak, "megmentés"-nek,stb.,stb.-nek ugrottam be, rendre kiderült, hogy bizony csak azokat a morzsákat akarják kitakarítani a zsebemből, amit a bankok véletlenül meghagytak! Természetesen nem állítom, hogy itt is erről van szó, de akit ennyiszer megmart a kígyó az már a gyíktól is fél, ez talán érthetővé teszi :miért is kezeljük erős fenntartásokkal az ilyen beszámolókat!

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
HITEL-LEZÁRÁS - KÖSZÖNŐ LEVÉL GULYA TIBORNAK.
HITEL-LEZÁRÁS – KÖSZÖNŐ LEVÉL GULYA TIBORNAK

HITEL-LEZÁRÁS - KÖSZÖNŐ LEVÉL GULYA TIBORNAK Gulya Tibor: Ezt az írást az egyik ügyfelünk most tette közzé: Czigàny Balázs Kedves...

A KÖZJEGYZŐ PÉNZÉRT TÖRVÉNYT SÉRT?
A KÖZJEGYZŐ PÉNZÉRT TÖRVÉNYT SÉRT?

A KÖZJEGYZŐ PÉNZÉRT TÖRVÉNYT SÉRT? [cn-social-icon] Dr. Marczingós László - Egy közjegyző megint pénzért csinált súlyos törvénytelenséget. Okulásként teszem közzé...

Close