HITEL-LEZÁRÁS – KÖSZÖNŐ LEVÉL GULYA TIBORNAK

HITEL-LEZÁRÁS - KÖSZÖNŐ LEVÉL GULYA TIBORNAK.

HITEL-LEZÁRÁS – KÖSZÖNŐ LEVÉL GULYA TIBORNAK

Gulya Tibor: Ezt az írást az egyik ügyfelünk most tette közzé: Czigàny Balázs Kedves Embertársaim!

[cn-social-icon]

Ezennel szeretnék köszönetet mondani Gulya Tibornak, aki fáradhatatlan munkával végig vitte az ügyemet és a bank elkeseredésére, de számomra nagy örömmel lezárta a hitelemet!

 

Mindent úgy csináltam, ahogy a Tibor kérte és nagyon erős hittel együtt mentünk előre!Sokan nehezen értik meg, hogy az embereknek ugyanúgy tenni kell ezért az ügyért, ahogyan a Tibor teszi!

Hadd mondjak el erre egy példát! Ha a zebrán elütnek egy gyalogost, akkor 50-50%-ban hibás mindkettő! Vagyis 50-50%-ban felel mindkét fél, hogy elkerülje az ütközést! Ebben az esetben is ugyanez a helyzet! Nekem is tenni kellett az ügyért, hogy ha azt mondta a Tibor, hogy ide vagy ide menjek be vagy küldjem el hívatalosan a levelet, akkor megtettem és kőkeményen hittem benne!

Nem tettem fel olyan felesleges kérdéseket, hogy : mivan, ha? Meg mivan, ha az ügyvéd vagy közjegyző ezt meg ezt nem akarja kiadni! Mindig azt tettem, amit a Tibor mondott!

Nem akartam megérteni a jogszabályokat meg egyebeket, hanem csak tudtam, hogy Isten ezt az embert küldte ide, hogy az ügyünkért cselekedjen! Ha hisztek benne és azt vonzzátok, hogy minden időben történik, akkor csakis türelem kell, hozzá és minden a forgatókönyv szerint történik! Ha türelmetlenkedtek és csak elvárjátok, hogy a saját ügyeteket csakis a Tibor oldja meg, akkor gondolkozzatok el azon, hogy ez kinek fontosabb, hogy egyszer és mindenkorra ez a mizéria lezáródjon!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A türelemről csak annyit, hogy ez nekem is elhúzódott 1 évig és amikor nem ezzel kellett foglakoznom, csináltam nyugodtan a dolgomat!Szóval Hálás vagyok Neked Tibor, hogy az utasításaid szerint cselekedtem és minden levelet elküldtem, arra a MOKK-tól is időben kaptam választ és időben le is záródott a hitelem, természetesen számomra előnyösen és pozitívan!

Javaslom mindenkinek, hogy ha hitetlenkedik vagy kétkedik, akkor forduljon más fórumhoz, amiben hinni tud, de a Tibor munkáját hagyjuk szépen folyni tovább! Van elég ellenlábas, aki ezt gátolni akarja! Nem hinném, hogy a Tibornak és nekünk is szüksége van fölösleges kérdésekre és hülyeségekre, hogy az is csak rabolja a tiszta munkától az energiát!

Higgyétek el, szakemberként mondom, hogy maga az információ a legfontosabb! Nagyon figyeljetek oda, hogy mit gondoltok, mondatok, éreztek, hiszen az információ következménye az energia és annak következménye a fizikai megvalósulás! Ha valaki azt mondja és gondolja, hogy ez nehéz, akkor az is lesz! Ha valaki csakis kőkemény hittel megy a megoldás felé, akkor az fog bekövetkezni!Amíg a tv-ből , rádióból és a politikából táplálkoztok ez ügyben, akkor mit vártok magatoktól!

Szóval 100 szónak is egy a vége! Köszönöm Tibor, hogy segítettél ennek az ügynek a lezárásában és egy nagy tehertől szabadultam meg!

Az Isten Megáldjon Tibor Erőben, Egészségben és pláne kitartásban!

NCK: Szeretnénk hangsúlyozni, hogy Gulya úr munkájával kapcsolatos, – az „adósokra” nézve pozitív végzést továbbra sem láttunk! [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM