32 EZER DEVIZAKÁROSULT FELLÉLEGEZHET!

32 EZER DEVIZAKÁROSULT FELLÉLEGEZHET!
loading...

32 EZER DEVIZAKÁROSULT FELLÉLEGEZHET!

[good_old_share]


Az továbbra sem derül ki, hogy mi lesz azokkal a károsultakkal, akik rendben fizetik hiteleiket….Elvégre őket is átverték a bankok….VAGY NEM (? ! ?) Nem méltánytalan ez a tisztességesen fizető "deviza"-károsultakkal szemben??? Videó alább!Ők is csak akkor lélegezhetnek fel, ha együttműködnek az állami szervekkel. Ha nem, akkor háromszorosára emelt lakbérrel fizethetik tovább a volt ingatlanjaik bérleti díját, melyet korábban átadtak az Eszközkezelőnek.

A DEVIZAHITELESEK AKKOR JÁRNAK A LEGROSSZABBUL, HA NEM MŰKÖDNEK EGYÜTT.

loading...

32 ezren kapnak levelet, 60 napon belül kell rá válaszolniuk!

Itt vannak a részletek és a videó-beszámoló: visszavásárolhatják a bankok által elvett otthonukat a Nemzeti Eszközkezelő (NET Zrt.) ügyfelei.

A NET Zrt. március 31-ig bezárólag minden érintettnek megküldi azt a tájékoztató levelet, amely személyre szólóan tartalmazza az adott ingatlanra vonatkozó kedvezményes visszavásárlás feltételeit.

Az ügyfeleknek a kézhezvételtől számított 60 napon belül kell nyilatkozniuk arról, melyik konstrukciót választják. A NET Zrt. elkezdte a levelek kiküldését azoknak, akik jogosultak kedvezményes feltételek mellett visszavásárolni ingatlanukat.

Mintegy 32 ezer ügyfél dönthet úgy, hogy egy összegben, a NET Zrt. által meghatározott kedvezményes áron, vagy kedvezményes részletvétellel kíván újra tulajdonosává válni korábbi otthonának.

Az továbbra sem derül ki, hogy mi lesz azokkal a károsultakkal, akik rendben fizetik hiteleiket….

A videó után a cikk folytatódik!Az ügyfelek természetesen dönthetnek úgy is, hogy nem vásárolják vissza az ingatlant és továbbra is bérlők maradnak változatlan bérleti díj megfizetése mellett. Bármelyik lehetőséget is választják, a legfontosabb, hogy arról – a megfelelő nyomtatvány aláírásával és visszaküldésével – mindenképpen nyilatkozzanak a tájékoztató átvételét követő 60 napon belül.

Iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Azok, akik semmilyen nyilatkozatot nem küldenek vissza a megadott határidőig, a visszavásárlás lehetőségét elveszítik, és a jelenleg fizetett bérleti díjuk 2019. július 1-től a háromszorosára emelkedik.

loading…


Read previous post:
A DEVIZAKÁROSULTAK KÁRTALANÍTÁSÁÉRT.
A DEVIZAKÁROSULTAK KÁRTALANÍTÁSÁÉRT.

A DEVIZAKÁROSULTAK KÁRTALANÍTÁSÁÉRT. [good_old_share] ÚJRA BŰNCSELEKMÉNY LESZ A BANKTITOKSÉRTÉS ?   Mi Hazánk: Legyen újra bűncselekmény a banktitoksértés. A Mi...

MAGYAR FIATALOK JÖVŐKÉPE - TÉNYLEG ADÓSODJUNK EL?
MAGYAR FIATALOK JÖVŐKÉPE – TÉNYLEG ADÓSODJUNK EL?

MAGYAR FIATALOK JÖVŐKÉPE - TÉNYLEG ADÓSODJUNK EL? [good_old_share] Ha most, huszon-harminc éves lennék, jó állással, szerető partnerrel, tartós kapcsolatban és...

Close