A DEVIZAKÁROSULTAK KÁRTALANÍTÁSÁÉRT.

A DEVIZAKÁROSULTAK KÁRTALANÍTÁSÁÉRT.
loading...

A DEVIZAKÁROSULTAK KÁRTALANÍTÁSÁÉRT.


ÚJRA BŰNCSELEKMÉNY LESZ A BANKTITOKSÉRTÉS ?

 

Mi Hazánk: Legyen újra bűncselekmény a banktitoksértés.A Mi Hazánk Mozgalom kezdeményezi a banktitoksértés mint önálló tényállás visszavezetését a büntető törvénykönyvbe, annak érdekében, hogy kártalaníthatók legyenek a devizahitel-károsult családok – közölte Volner János, a párt politikusa csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten.

A független országgyűlési képviselő felidézte: az elmúlt időszakban több bírósági ítélet állapította meg, hogy pénzintézetek, a banktitok megsértésével jogtalanul adtak át ügyféladatokat a követeléseket megvásárló cégeknek. A Mi Hazánk szerint ezek az ítéletek lehetőséget nyújtanak a hitelszerződések felmondására, amit a jogalkotó, törvényalkotással segíthet – tette hozzá. Úgy vélte: ez a megoldás magyar családok százezreinek jelentene lehetőséget a károk megtérülésére.

loading...

Iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A Mi Hazánk tovább kíván küzdeni a devizahitel-károsult családok érdekeiért. Meggyőződésük szerint ugyanis az adósok megsegítése össztársadalmi érdek, hiszen amennyiben visszakerülnek a gazdaság vérkeringésébe, az a teljes lakosság életszínvonalának emelkedésére jótékony hatással lehet – mondta Volner János.

Kérdésre válaszolva úgy vélekedett, hogy a balliberális pártoknak a Jobbikot is magában foglaló összefogása nyomán „bevándorláspárti nagykoalíció” jött létre Magyarországon.

loading…


Read previous post:
MAGYAR FIATALOK JÖVŐKÉPE - TÉNYLEG ADÓSODJUNK EL?
MAGYAR FIATALOK JÖVŐKÉPE – TÉNYLEG ADÓSODJUNK EL?

MAGYAR FIATALOK JÖVŐKÉPE - TÉNYLEG ADÓSODJUNK EL? Ha most, huszon-harminc éves lennék, jó állással, szerető partnerrel, tartós kapcsolatban és éppen...

FIGYELMEZTETÉS A LEJÁRT TARTOZÁSOKKAL KAPCSOLATBAN.
FIGYELMEZTETÉS A LEJÁRT TARTOZÁSOKKAL KAPCSOLATBAN.

FIGYELMEZTETÉS A LEJÁRT TARTOZÁSOKKAL KAPCSOLATBAN. Kedves Állampolgárok! FONTOS INFÓK A CIKK VÉGÉN!   "...lejárt tartozás...". Banki adósok oldala - Szeretnénk...

Close