A JÖVŐ SZEPTEMBERBEN KEZDŐDIK!

A JÖVŐ SZEPTEMBERBEN KEZDŐDIK!

Menyhért Péter –  A JÖVŐ SZEPTEMBERBEN KEZDŐDIK!

 

A Közösségi Feljelentésünk a bírósági szakaszába lépett, amikor már a feljelentőkből sértettekké, a közvádló helyett ügyésszé lépünk elő.
Jó érzés lesz majd látni a vádlottak padján csányi Sándort, Patai Mihályt, Felcsúti Pétert, meg a többi gyilkos-maffiózót, meg a Magyar MAFFIA Bankszövetséget..

Rossz érzés lesz viszont, hogy a Közösségi feljelentésünkben szereplő összes vádpont töredékét tudjuk most csupán érvényesíteni.
Mindenkiben felmerül a kérdés: ha korrekt volt a feljelentésünk, akkor miért nem vádolunk az összes vádpontban?
A válaszom egyszerű: mivel a magyar ügyészség a velejéig romlott, korrupt bűnpártoló csürhe, akik az Alaptörvényben és a magyar jogszabályokban előírtakat nem teljesítik, SZABOTÁLJÁK A KÖTELESSÉGÜKET, nekünk, csóró polgároknak kell a bűnözőket börtönbe juttatnunk, de minden ehhez szükséges jogosítvány és eszköz nélkül!

Az ügyészek a haveri bankármaffiát védik a magyar polgárok, a magyar költségvetés és a magyar jogrend védelme helyett. Nem szégyellik leírni a vizsgálatok irataiban, hogy „bűnügyi költség nem merült fel”. SZÉGYEN.
Én nem vagyok bosszúálló típus, de kimagasló örömmel fogom kezelni majd azt a hírt, amikor egyszer közlik: Polt Pétert bűnrészességért, hazaárulásért, emberiesség elleni bűntettekért életfogytiglani börtönre ítéli a független magyar bíróság! (Álmodozom? Jóleső álom.)

A lényeg: nekünk az a közvetlen célunk, hogy a pótmagánvádas eljárásban a következőket bizonyítsuk kétséget kizáró módon:


1. Minden deviza alapú jogügylet, amely a három, szerződésen kívüli károkozást megvalósította, CSALÁS ÉS KÖLTSÉGVETÉSI CSALÁS.

2. Ez a bűncselekmény nem valósítható meg szándékos, személyükben anyagi haszonnal érdekelt bankvezetők nélkül.

3. Ez a bűncselekmény nem valósítható meg magas szakmai tudással és társadalmi presztízzsel rendelkező szervezet NÉLKÜL.

4. A sértettek kára minden esetben bizonyítható. Minden sértett elszámolásra, és vagyoni + nem vagyoni kártérítésre jogosult, annak megállapítása az ügy feladata. E kérdésben a bizonyítás számítási terhe ránk esik.

Mivel pótmagánvádlóként sem az ügyészség jogosítványaival, sem az infrastruktúrájával nem rendelkezhetünk, képtelenség lenne bizonyítani a vádlott személyek teljes körét, a vádlottak bűn-részességének mértékét, és nem tudjuk biztosítani az összes magyar deviza alapú jogügylet képviseleti jogát sem. Ez majdan egy új magyar ügyészség (Igazságügy??) felállása esetén valósítható meg.

SZEPTEMBER 5. PÉNTEK, JOGVESZTŐ HATÁRIDŐVÉ VÁLIK.
Aki addig nem jelentkezik nálam, az NINCS.

A Közösségi Feljelentést szeptember 5-én véglegesen lezárom.
A feljelentők feladata – státusza megváltozik: sértettekké és tanúkká lépnek elő. 
Az elmúlt évtized tébolya a számukra reményeim szerint egy év alatt lezárulhat. Utána már csupán egészségi-mentális-szociális sebeik helyrehozására kell csak koncentrálniuk.

Az eddigi hajlandóság alapján úgy számolom, legfeljebb 400 feljelentő 5-600 szerződése lesz a bűnvádi eljárás konkrét tárgya. (Szánalmas dolog, hogy közel 1,5 millió csaló szerződésből alig 600 juthat el a megoldásig!

Hogy utána mi lesz a többiekkel? Fogalmam sincs, de nem tudok mit tenni. Mi csak annak tudunk segíteni, aki eljutott az elhatározásig: csatlakoznia kell a feljelentéshez.

Szeptember 10. -éig a sértetti közösség minden tagjának írásbeli tanúvallomása, a szükséges okiratai; a polgári kárigénye; stb. nálam kell hogy legyen, hogy a mellékleteivel együtt, számításaim szerint mintegy 2000 – 3000 oldalra tehető vádindítványunkat, a határidő előtt be tudjuk adni. (Már ez is nagyon kicentizett idő!)
NINCS NYAFOGÁS, NINCS TÖKÖLŐDÉS – senki miatt nem veszélyeztethetjük az eljárást.
Ha a bírósági eljárás kezdett veszi, a legteljesebb nyilvánosságot szeretnénk az ügynek biztosítani. Addigra talán a helyzet is meg fog változni: a gyáva „szakemberek” elő fognak bújni a hallgatás biztos fedezékéből.
Szeptember végén – október elején megindulhat a büntető eljárás.


Legrosszabb esetben egy, optimális esetben 3 ügyvéd segítségével építhetjük fel a CSALÁS és KÖLTSÉGVETÉSI CSALÁS vádat.

Nem lesz könnyű, hiszen velünk szemben biztosan a „legjobb” ügyvédek sisere – hada fog a „pénzhez” dörgölődzni. Bevallom, nehéz a csányi -féle aljas népségre EMBER -ként gondolni hiába fényezi a képét a Csányi Alapítvány. Nekik majd Isten megbocsát -én nem.

Az ügy folyamán mindent meg fogok tenni azért, hogy az eljárás teljessége a nyilvánosság előtt folyjon – ezt már nem önvédelemből, inkább „tájékoztatásul” szeretném. Befejezésül egy kiegészítő körlevél-cikk, amiről az jut szembe: vajon hogy fognak a devizás védő szakemberek elszámolni a lelkiismeretükkel, az elmúlt évről? – Menyhért Péter

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM