3 LÉPÉSBEN SAKK-MATT A BANKOKNAK!

3 LÉPÉSBEN SAKK-MATT A BANKOKNAK!
loading...

3 LÉPÉSBEN SAKK-MATT A BANKOKNAK!

Gulya Tibor – Két Patrónus Reload Kft.

[cn-social-icon]

Tisztelt adósok és ügyfelek!

Igen régen írtam az oldalamon melynek oka az, hogy rengeteg új tényt sikerült a bankokkal szemben a visszaéléseiket illetően feltárni illetve, hogy mi az az utolsó lépés mely a belénk fektetett bizalmat meghálálja.

Ezért jelezni szeretném, hogy mi lesz a sorrend, ami alapján a munkánkat befejezzük.

3 joghelyzettel találtuk szembe magunkat a bank és a közjegyzők magatartását illetően.loading...

1. A közjegyzők továbbra is mindent elkövetnek azért, hogy az elállás tényének okiratba foglalását elodázzák, hogy a bank záradékolni tudjon. Ezért aki megkapja a közjegyző elutasító végzését, az keresse fel személyesen irodánkat, mert elkészítettük ügyvédeinkkel az ehhez kapcsolódó fellebbezést, hogy érezzek a közjegyzők a törődést és, hogy legyenek tisztába azzal, hogy bíróság elé visszük őket a hazudozásaik miatt, mert sajnos úgy hazudnak, mint a vízfolyás, de azt sem kizárt, hogy ostoba, aki csak a bank érdekeit tartja szem előtt.

2. Akinek végrehajtáson van az ügye, de elálltunk a szerződésétől, őket is várom, mert a héten két próbapert is sikeresen vettünk, melynek okán bíróság mondta ki, hogy elállás esetében nincs jogalapja a végrehajtásnak így intézkedett a bíróság a végrehajtás azonnali felfüggesztéséről, ezért erre is kidolgoztunk az ügyvédeinkkel egy olyan jogi megoldást, hogy a végrehajtó per nélkül fogja a végrehajtásokat felfüggeszteni, sőt ő fogja a végrehajtás megszüntetését kérni a bíróságtól.

3. A hét eredménye az is, hogy az elállási jog okán, aki ügyfeleink közül már gyakorolta ezt a jogát, de a bank korábban, vagy az elállást követően felrakta KHR listásra a héten megszületett jogerős ítélet alapján törölni tudjuk őt a KHR listáról, ezért aki gyakorolta már az elállás jogát és fent vagy a KHR listán fáradjon be ment nekik is elkészült a törléshez szükséges irat.

De most jön a legfontosabb tájékoztatás. Ügyvédeinkkel elkészítettük a peranyagot a jelzálogjog törlésére vonatkozóan, és szerdától az iroda rendelkezésére áll.

A perrel elérendő utolsó cél, hogy a bíróság kimondja, hogy a bank az elállás okán miért nem jogosult a jelzálogjog fenntartására, melynek okán a per kizárólagos célja a zálogjog törlése a bíróságon keresztül.Kifejezetten tetszeni fog, hogy a közjegyzők mit fognak tenni, ha kiderül, hogy hazudtak és miattuk kellett perelni, mert nem voltak hajlandók okiratba foglalni az elállás tényét, ami alapja lehet máskülönben a zálogjog törlésének.

Egy szó, mint száz mindent összeraktunk annak érdekében, hogy az ügyeket lezárjuk egyszer és mindenkorra. Még annyit: az eu. bíróság döntése sem képes megmenteni a közjegyzőket, mert nem az alapján támadjuk őket, mint amiről az ítélet szól, azzal soha nem érveltem, így az ítélet a munkánkat nem befolyásolja semmiben. Szóval a jövő héttől okozunk nekik néhány álmatlan éjszakát. Tisztelettel Gulya Tibor

Figyelem! A fenti írás, és annak állításai a szerző – Gulya Tibor saját véleményét tükrözik!

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/ [cn-social-icon]

Read previous post:
KILAKOLTATHAT-E A VÉGREHAJTÓ?
KILAKOLTATHAT-E A VÉGREHAJTÓ?

KILAKOLTATHAT-E A VÉGREHAJTÓ? Tóth Béla - Facebook [cn-social-icon] Kilakoltathat-e a végrehajtó, most hogy a moratóriumnak vége, avagy sem? A választ...

JÖN A KAMATKOCKÁZAT! TOVÁBBI HITELEK DŐLHETNEK BE!
JÖN A KAMATKOCKÁZAT! TOVÁBBI HITELEK DŐLHETNEK BE!

JÖN A KAMATKOCKÁZAT! TOVÁBBI HITELEK DŐLHETNEK BE! Még több hitel dőlhet be [cn-social-icon] A devizakockázat helyébe a kamatkockázat lép  ...

Close