3 LÉPÉSBEN SAKK-MATT A BANKOKNAK!

3 LÉPÉSBEN SAKK-MATT A BANKOKNAK!

3 LÉPÉSBEN SAKK-MATT A BANKOKNAK!

Gulya Tibor – Két Patrónus Reload Kft.

[cn-social-icon]

Tisztelt adósok és ügyfelek!

Igen régen írtam az oldalamon melynek oka az, hogy rengeteg új tényt sikerült a bankokkal szemben a visszaéléseiket illetően feltárni illetve, hogy mi az az utolsó lépés mely a belénk fektetett bizalmat meghálálja.

Ezért jelezni szeretném, hogy mi lesz a sorrend, ami alapján a munkánkat befejezzük.

3 joghelyzettel találtuk szembe magunkat a bank és a közjegyzők magatartását illetően.1. A közjegyzők továbbra is mindent elkövetnek azért, hogy az elállás tényének okiratba foglalását elodázzák, hogy a bank záradékolni tudjon. Ezért aki megkapja a közjegyző elutasító végzését, az keresse fel személyesen irodánkat, mert elkészítettük ügyvédeinkkel az ehhez kapcsolódó fellebbezést, hogy érezzek a közjegyzők a törődést és, hogy legyenek tisztába azzal, hogy bíróság elé visszük őket a hazudozásaik miatt, mert sajnos úgy hazudnak, mint a vízfolyás, de azt sem kizárt, hogy ostoba, aki csak a bank érdekeit tartja szem előtt.

2. Akinek végrehajtáson van az ügye, de elálltunk a szerződésétől, őket is várom, mert a héten két próbapert is sikeresen vettünk, melynek okán bíróság mondta ki, hogy elállás esetében nincs jogalapja a végrehajtásnak így intézkedett a bíróság a végrehajtás azonnali felfüggesztéséről, ezért erre is kidolgoztunk az ügyvédeinkkel egy olyan jogi megoldást, hogy a végrehajtó per nélkül fogja a végrehajtásokat felfüggeszteni, sőt ő fogja a végrehajtás megszüntetését kérni a bíróságtól.

3. A hét eredménye az is, hogy az elállási jog okán, aki ügyfeleink közül már gyakorolta ezt a jogát, de a bank korábban, vagy az elállást követően felrakta KHR listásra a héten megszületett jogerős ítélet alapján törölni tudjuk őt a KHR listáról, ezért aki gyakorolta már az elállás jogát és fent vagy a KHR listán fáradjon be ment nekik is elkészült a törléshez szükséges irat.

De most jön a legfontosabb tájékoztatás. Ügyvédeinkkel elkészítettük a peranyagot a jelzálogjog törlésére vonatkozóan, és szerdától az iroda rendelkezésére áll.

A perrel elérendő utolsó cél, hogy a bíróság kimondja, hogy a bank az elállás okán miért nem jogosult a jelzálogjog fenntartására, melynek okán a per kizárólagos célja a zálogjog törlése a bíróságon keresztül.Kifejezetten tetszeni fog, hogy a közjegyzők mit fognak tenni, ha kiderül, hogy hazudtak és miattuk kellett perelni, mert nem voltak hajlandók okiratba foglalni az elállás tényét, ami alapja lehet máskülönben a zálogjog törlésének.

Egy szó, mint száz mindent összeraktunk annak érdekében, hogy az ügyeket lezárjuk egyszer és mindenkorra. Még annyit: az eu. bíróság döntése sem képes megmenteni a közjegyzőket, mert nem az alapján támadjuk őket, mint amiről az ítélet szól, azzal soha nem érveltem, így az ítélet a munkánkat nem befolyásolja semmiben. Szóval a jövő héttől okozunk nekik néhány álmatlan éjszakát. Tisztelettel Gulya Tibor

Figyelem! A fenti írás, és annak állításai a szerző – Gulya Tibor saját véleményét tükrözik!

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/ [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM