2019 – pozitív előjelek a devizahiteles pereknél.

2019 - pozitív előjelek a devizahiteles pereknél.

2019 – pozitív előjelek a devizahiteles pereknél.


Az elmúlt időszakban számos alkalommal adtunk hírt pozitív kimenetelű devizhiteles perekről.Ebbe a sorba illik bele dr. Marczingós László rövid bejegyzése, amely alább olvasható.

Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda – Bejött az első közjegyzői záradék törlési ügy eredménye.

A közjegyző a végrehajtást felfüggesztette, mivel a folyamatban lévő per kimenetele előkérdés a vh záradék törlése kapcsán. Korrekt.

Immáron lassan fél tucat ügyben jött ilyen pozitív eredmény, ami persze nem pernyertesség, de nyugalmat ad. Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Tudjuk, hogy sok „deviza”-károsultnak nincs lehetősége pert indítani a bankja ellen. Ezért kellene egységes rendezés, amely kormányzati akaratot igényel. Sajnos a kormány nem mozdul, hanem mélyen hallgat.

Lehet, hogy a devizakárosultak egységes fellépése kimozdítaná a kormányt erről a holtpontról?

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM