KI MONDTA, HOGY NEM NYERNEK AZ “ADÓSOK”?

KI MONDTA, HOGY NEM NYERNEK AZ "ADÓSOK"?

KI MONDTA, HOGY NEM NYERNEK AZ "ADÓSOK"?

[cn-social-icon]

Villámhírek Raiffeisen, Citi, Santander

 

Hitelsikerek: Kedves Olvasóink!

Összefoglaló hírek, melyeket a mai napon kaptunk:

Gépjármű hitelesek figyelmébe!A Budakörnyéki Járásbíróság elutasította  a Raiffeisen felperesként benyújtott keresetét és érvénytelennek ítélte az erre a szerződésre alapozott követelését, a kölcsönösszeg devizában nem megállapíthatósága, a törlesztő részletek hiánya, és egyéb hiányosságok miatt, így egy újabb gépjármű szerződés  vérzett el. Köszönjük az alperes ügyfél nevében eljáró Dajbukát Balázsnak a hírt.

Hitelkártya-hamiskártya?

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Mondhatni, hasonló ügyekben a hír egyhangú, de ezt szeretjük benne! Citibank hitelkártya szerződése kapcsán a felperes Citibank többszöri nekifutásra sem tudott győzelmet aratni. A Fővárosi Törvényszék az első fokra visszaadott ügyben megállapította, hogy a kereset alaptalan. Ismételten kiemelendő, hogy az ügyfél nem megfelelő pertaktikával, szakértő ügyvéd nélkül indult harcba. Győzelmet csak a dr. Léhner Ügyvédi Irodát képviselő dr. Mándli Ádám ügyvédjelölt hathatós segítségével sikerült elérni. Köszönjük nekik a tájékoztatást.

Megérkezett a törzskönyv a tulajdonoshoz!

Korábban közöltünk egy Santander elleni győztes ítéletről szóló hírt. Az ügy folytatása képen a Santander „jogkövető” magatartása eredményeként megküldte a törzskönyvet az I. fokon pert nyert felperesnek, és intézkedett az opciós jog törlése iránt. Fellebbezést természetesen a bank meg sem kísérelt…..A győzelem dr. Kapusi Adrienn érdeme.

Gratulálunk 1016-02

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979 [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM