KI MONDTA, HOGY NEM NYERNEK AZ “ADÓSOK”?

KI MONDTA, HOGY NEM NYERNEK AZ "ADÓSOK"?

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Villámhírek Raiffeisen, Citi, Santander

 

Hitelsikerek: Kedves Olvasóink!

Összefoglaló hírek, melyeket a mai napon kaptunk:

Gépjármű hitelesek figyelmébe!A Budakörnyéki Járásbíróság elutasította  a Raiffeisen felperesként benyújtott keresetét és érvénytelennek ítélte az erre a szerződésre alapozott követelését, a kölcsönösszeg devizában nem megállapíthatósága, a törlesztő részletek hiánya, és egyéb hiányosságok miatt, így egy újabb gépjármű szerződés  vérzett el. Köszönjük az alperes ügyfél nevében eljáró Dajbukát Balázsnak a hírt.

Hitelkártya-hamiskártya?

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Mondhatni, hasonló ügyekben a hír egyhangú, de ezt szeretjük benne! Citibank hitelkártya szerződése kapcsán a felperes Citibank többszöri nekifutásra sem tudott győzelmet aratni. A Fővárosi Törvényszék az első fokra visszaadott ügyben megállapította, hogy a kereset alaptalan. Ismételten kiemelendő, hogy az ügyfél nem megfelelő pertaktikával, szakértő ügyvéd nélkül indult harcba. Győzelmet csak a dr. Léhner Ügyvédi Irodát képviselő dr. Mándli Ádám ügyvédjelölt hathatós segítségével sikerült elérni. Köszönjük nekik a tájékoztatást.

Megérkezett a törzskönyv a tulajdonoshoz!

Korábban közöltünk egy Santander elleni győztes ítéletről szóló hírt. Az ügy folytatása képen a Santander „jogkövető” magatartása eredményeként megküldte a törzskönyvet az I. fokon pert nyert felperesnek, és intézkedett az opciós jog törlése iránt. Fellebbezést természetesen a bank meg sem kísérelt…..A győzelem dr. Kapusi Adrienn érdeme.

Gratulálunk 1016-02

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Szólj hozzá

Hozzászólás