HOL A PÉNZÜNK? EGYRE FESZÜLTEBB A HELYZET – HATALMAS INDULATOK VIDEÓVAL

HOL A PÉNZÜNK? EGYRE FESZÜLTEBB A HELYZET – HATALMAS INDULATOK VIDEÓVAL

A „deviza”- károsultak után most a Quaestor-károsultak is megismerhették azt az érzést, hogy milyen az, amikor felelős kormányzati tisztségviselők, parlamenti politikusok verik át az embereket a nagy nyilvánosság előtt. (Videó alább)Akárcsak korábban a devizások előtt, most a Quaestorosok előtt is elhúzták a „mézesmadzagot” a kormányzat emberei a hazug ígéreteikkel. Az emberek pedig hittek nekik, mert hinni akartak. De az igazságra mindig fény derül.

Akárcsak a devizásoknak, a Quaestorosoknak is eltűnt a pénzük. Még a „deviza”- károsultak esetében a károsultak és családjaik jövőjét lopták el, addig a Quaestorosok konkrét megtakarításai tűntek el.

Egyre "jobb" a hangulat az országban… "Gazemberek, tolvaj, senkiházi" – ezekkel a szavakkal üdvözölték Kovács Zoltánt a Kossuth téren tüntető Quaestor-károsultak. A kormányszóvivőnek láthatóan tele volt a nadrágja – a sztárklikk.

Egy hozzászóló véleménye: Mocskos senki házi hatalomra éhes emberek mást nem érdemelnek a megvetésen kívül. Hazudnak nap, mint nap a tévékben, de az emberek elől bujkálnak. Szemtől szemben már gyávák ki állni itt már inukba szál a bátorság. A paraván mögül meg osztják a "saját" tévéikkel az aljasságaikat, jó fényben feltüntetni magukat az tetszik nekik, mert ott nem lehet vissza szólni.Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Neked mi a véleményed? Az oldal alján megírhatod!

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979

Szólj hozzá

Hozzászólás