HOL A PÉNZÜNK? EGYRE FESZÜLTEBB A HELYZET – HATALMAS INDULATOK VIDEÓVAL

HOL A PÉNZÜNK? EGYRE FESZÜLTEBB A HELYZET. A QUESTROR KÁROSULTAKAT IS ÁTVERTÉK.

HOL A PÉNZÜNK? EGYRE FESZÜLTEBB A HELYZET – HATALMAS INDULATOK VIDEÓVAL

[good_old_share]

A „deviza”- károsultak után most a Quaestor-károsultak is megismerhették azt az érzést, hogy milyen az, amikor felelős kormányzati tisztségviselők, parlamenti politikusok verik át az embereket a nagy nyilvánosság előtt. (Videó alább)Akárcsak korábban a devizások előtt, most a Quaestorosok előtt is elhúzták a „mézesmadzagot” a kormányzat emberei a hazug ígéreteikkel. Az emberek pedig hittek nekik, mert hinni akartak. De az igazságra mindig fény derül.

Akárcsak a devizásoknak, a Quaestorosoknak is eltűnt a pénzük. Még a „deviza”- károsultak esetében a károsultak és családjaik jövőjét lopták el, addig a Quaestorosok konkrét megtakarításai tűntek el.

Egyre "jobb" a hangulat az országban… "Gazemberek, tolvaj, senkiházi" – ezekkel a szavakkal üdvözölték Kovács Zoltánt a Kossuth téren tüntető Quaestor-károsultak. A kormányszóvivőnek láthatóan tele volt a nadrágja – a sztárklikk.

Egy hozzászóló véleménye: Mocskos senki házi hatalomra éhes emberek mást nem érdemelnek a megvetésen kívül. Hazudnak nap, mint nap a tévékben, de az emberek elől bujkálnak. Szemtől szemben már gyávák ki állni itt már inukba szál a bátorság. A paraván mögül meg osztják a "saját" tévéikkel az aljasságaikat, jó fényben feltüntetni magukat az tetszik nekik, mert ott nem lehet vissza szólni.Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Neked mi a véleményed? Az oldal alján megírhatod!

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM