MIÉRT TÁMADJÁK A BANKOK ELLEN DOLGOZÓ GULYA TIBORT ?

MIÉRT TÁMADJÁK A BANKOK ELLEN DOLGOZÓ GULYA TIBORT?

MIÉRT TÁMADJÁK A BANKOK ELLEN DOLGOZÓ GULYA TIBORT?

Gulya Tibor a Két Patrónus Reload Kft. vezetője. Néhány éve kezdett foglalkozni a devizakárosultak problémájával, és jogi védelmével.

[cn-social-icon]

Állítása szerint egy rendkívül hatékony védekezési stratégiát dolgozott ki a bankok ellen, és érvrendszeréhez számtalan tényszerű bizonyítékot tud felmutatni. A Nemzeti Civil Kontroll weboldalán is közöltünk vele készült riportokat. A legfrissebbet az oldal alján hallgathatod meg!

 

Az utóbbi időben rengeteg támadás érte őt. Többek között azzal vádolják néhányan, hogy „lehúzza” a károsultakat, de akad olyan is, aki Gulya Tibor cégének adózásába köt bele.

Van, aki pedig védi őt:

„- Tibor szolgáltató, a cég neve Két Patrónus Reload Tanácsadó és Szolgáltató Kft. Az pedig, hogy emellett ingyen és bérmentve, sőt saját költségén járja az országot és lakossági fórumokon segít a devizahiteleseknek a tanácsaival, válaszol a kérdéseikre, elismerésre méltó!”

Végül Gulya Tibor egy válasza az őt ért támadásokra:

A munkánk lényegében az, hogy a banki hitelszerződés magától omlik össze és temeti maga alá a bankot, így a bank vagy köt egy új szerződést felvett hitel alatt forintba vagy az új törvényeknek köszönhetően három opció kerül terítékre.

 1. A hitel kamatmentes hitellé változtatható az új Törvénynek köszönhetően

 2. Felvett hitel alatt kerül forintosításra.

3. Kinullázható. Mindhárom megoldást kidolgoztam, és azért mert még nem hallottak róla az még nem jelenti azt, hogy a leírtaknak nincs alapja. De van. Én itt szeretném jelezni hogy több ezer irat van a birtokomban, ami igazolja, hogy a közjegyző vagy okiratba foglalja a bank által elkövetett csalás tényét, amit nem vett észre egykor, vagy inkább kizárják magukat. a felrakott irat 4 visszaélést tud bizonyítani ha valaki annyira ismerné a bankok visszaéléseit, mint én.

Mi nem ismerjük pontosan a történéseket, így nem is fogunk állást foglalni. Álljon itt inkább a Gulya Tiborral készült legújabb interjú:

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM