Zombi apokalipszis a földön? Nem fertőzéssel terjed! Videó!

Nemzeti Civil Kontroll, Zombi apokalipszis a földön? Nem fertőzéssel terjed! Videó!

Zombi apokalipszis a földön? Nem fertőzéssel terjed! Videó!

Ha nem olvasnánk a beszámolókat és nem látnánk a videó-felvételeket, akkor nem hinnénk el, hogy ilyen létezik egyáltalán…Az utóbbi években egyre komolyabb kihívásokkal kell megküzdenie az emberiségnek – vírusok és azok mutáns fajai, globális éghajlatváltozás, pusztító árvizek és földrengések…

De úgy tűnik, hogy itt még nincs megállás. Ha a természet éppen nem fordul ellenünk, akkor megtesszük mi magunk!

Elképesztő, hogy az emberi faj milyen aljasságokra képes és mire használja fel a tudományt. Egy szer valódi zombikat csinál az emberekből és úgy terjed, mint egy vírus!

A szer neve flakka és a szintetikus drog hatásai hátborzongatóak: emberfeletti erőt ad, és hihetetlen agressziót. Ezt a szert állítólag Kínában gyártják, és onnan juttatják el más kontinensekre.

Fel kell tennünk a kérdést: vajon milyen célból kotyvasztják és fertőzik ezzel az ördögi szerrel az emberiséget?

Ez a flakka nevű drog rohamos népszerűséggel terjed az Egyesült Államokban, használói nem éreznek sem fájdalmat, sem semmi mást. Csak szó szerint zombi módjára tombolnak. A flakka egyfajta alfa-PVP alapú szer. Pillanatnyilag szabadon hozzáférhető több száz kínai cégen keresztül az USA-ban bárki számára.

Egy portál beszámolója szerint: a flakka hatása alatt álló emberek zombiként viselkednek, és autóknak rohannak neki, embereket harapnak meg, vagy marcangolnak szét. Óriási mértékben emelkedik a flakka használók köré, és a különféle, szinte zombitámadáshoz hasonló esetek, amikor a rendőrökre, más emberekre támadtak a flakkától önkívületben lévő, véres elkövetők.

Nagy kérdés, hogy átterjed-e Európába és, hogy melyik hatóság tudja majd megállítani?Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM