ZÁRÓKÖZLEMÉNY – DR. KRISTON VS. BANKCSAPDA/FALUS

ZÁRÓKÖZLEMÉNY - DR. KRISTON VS. BANKCSAPDA/FALUS.

ZÁRÓKÖZLEMÉNY – DR. KRISTON VS. BANKCSAPDA / FALUS

[cn-social-icon]

BANKCSAPDA/FALUS: MNB elleni eljárásomról "…ez nekem nagyon szakmaiatlannak tűnik Dr. Kriston Istvántól…."
2015.02.24.09:53.

loading...

NYÍLT LEVÉL A BANKCSAPDÁHOZ ÉS FALUS ZSOLTHOZ! "T. Bankcsapda! T. Falus Zsolt úr! Tudok valamit, amit Önök MNB támogatással sem tudnak, ezért az Önök fő szponzora az MNB elleni adatvédelmi eljárást (adatvédelmi pert) megindítjuk. Európajogi (pénzügyi) szakjogász vagyok és nincs szükségem az Önök tájékoztatását igénybe venni. Döntse már el, hogy az adósok vagy az MNB oldalán áll, ha az adósokén, akkor talán őket kellene szolgálni. dr. Kriston István ügyvéd"
2015.02.24.13:00BANKCSAPDA KÖZLEMÉNYE: MNB támogatás igénybevételének lehetetlenüléséről: "… MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ részére … Tájékoztatom Önt, hogy az Egyesület elnöksége egyhangúlag úgy döntött, hogy a szerződést "nem írjuk alá".
2015.02.25.13:40

DR. KRISTON ZÁRÓKÖZLEMÉNYE: "MNB elleni adatvédelmi eljáráshoz (adatvédelmi perhez) a facebook oldalaimon 2015.02.19.21:41 kiadott csatlakozási felhívásomra pusztán Falus Zsolt rögtön hétfői munka kezdésekor (…) el nem mulasztott és engem szakmaiatlansággal illető bejegyzése késztetett nyilvános fellépésre.

A szakmai kérdésekben a Bankcsapdát és Falus Zsoltot a magam részéről egyáltalán nem tekintem szakmai kompetenciával rendelkezőknek. Akár saját megfontolásból, akár a kibontakozott face vita kapcsán, de a Bankcsapda nem előbb, hanem utóbb, azaz ezt követően hétfőn 13:00 órakor tett közzé olyan közleményt, hogy nem köti meg a MNB nyertes pályázat alapján őt illető 6.500.000 Ft összegű támogatásra vonatkozó szerződést.

loading...

Kommentem ehhez mindössze annyi, hogy a bölcs döntéshez gratulálok, de véleményem szerint még bölcsebbek lettek volna, ha el sem indulnak az MNB pályázatán.

Ugyanis a "segítő lovagok" és a "fair play" íratlan szabályai szerint egy adós vagy érdekvédelmi szervezete a bankrendszer elleni küzdelmében nem fogadhat el támogatást az ellenfelétől, így adott esetben a bankrendszer elleni küzdelmében a bankok bankjának minősülő nemzeti banktól. (Ez így lenne természetes – NCK)

A kiprovokált vitát a magam részéről lezártnak tekintem és az MNB elleni adatvédelmi eljárást (adatvédelmi pert) megindítom azoknak, akik ehhez a Bankcsapda és hívei eltántorító bejegyzései ellenére is közzétett/fenntartott felhívásomnak megfelelően a drkristonugyved@gmail.com címről ügyvédi tájékoztató igénylése útján csatlakoznak. Az általam képviselt jogi összefüggést (jogi mátrixot) pedig azért nem teszem közzé, mert ellenfeleink a devizaadósok facebook oldalairól készülnek fel belőlünk (…)

A devizahitelesek szélesebb tömegei joghoz juttatását szolgáló törekvéseimtől engem eltéríteni vagy befolyásolni nem lehet, ezért továbbra is dolgozom az EU Parlamentnél 0153/14 iktatott petíciós ügyön (adósrabszolgaság, alapjogi sérelmek), EU Bíróságán C-312/14 indult ügyön (befektetési irányelv jogértelmezése), hazai bíróságon 212 felperes részvételével már megindult államper (állam, bankszövetség) ügyön, és természetesen az MNB adatvédelmi ügyön. Ott még nem tartunk, hogy a Bankcsapda vagy más érdekvédelmi szervezet mondja meg nekem, hogy a devizaadósok érdekvédelmében tenni mit lehet, mit érdemes vagy már tenni mit nem érdemes.Más. Tavaly engem meghívtak egy érdekvédő meetingre, de amikor az egyik bemutatta, hogy a kormány-kabinethez van közvetlen telefon összeköttetésük, nos nálam ez már akkor kiverte a biztosítékot … innen kezdve én kizárólag a Devizahitelesekkel a Parlamentbe https://www.facebook.com/DevizahitelesekkelAParlamentbe facebook közösséget lájkoló adósok közösségi érdekvédelmét látom el a bejegyzéseimben foglalt ingyenes jogi tanácsokkal és jogpolitikai véleményekkel, valamint a banki elszámolások kiküldése és a devizaadósok végső leterítése április 30. zárónapjának elteltével sor kerül a "Jog és Igazság Mozgalom" Civiltársaság és kormányváltó tömörülés zászlóbontására.

Készüljenek, eljön a végső harc ideje, amitől bennünket semmi és senki el nem tántoríthat, senki és semmi bennünket le nem szerelhet, amiről/harcunkról senkitől építő/romboló tájékoztatásra többé igényt nem tartunk …"

dr. Kriston István ügyvéd, európajogi (pénzügyi) szakjogász

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.  [cn-social-icon]

 

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
AZ ALKOTMÁNYBÍRÓSÁG ELUTASÍTOTTA A "DEVIZAHITELESEK" BEADVÁNYAIT.
AZ ALKOTMÁNYBÍRÓSÁG ELUTASÍTOTTA A “DEVIZAHITELESEK” BEADVÁNYAIT

AZ ALKOTMÁNYBÍRÓSÁG ELUTASÍTOTTA A "DEVIZAHITELESEK" BEADVÁNYAIT Pénzügyi Ismeretterjeszto és Érdek-képviseleti Egyesület közleménye [cn-social-icon] Az Alkotmánybíróság 2015. február 23. napján elutasította...

FIGYELEM! ÚJ VÁLTOZÁSOK A "DEVIZAHITELES" ELSZÁMOLÁSBAN!
FIGYELEM! ÚJ VÁLTOZÁSOK A “DEVIZAHITELES” ELSZÁMOLÁSBAN!

FIGYELEM! ÚJ VÁLTOZÁSOK A "DEVIZAHITELES" ELSZÁMOLÁSBAN! A Portfolio internetes lapja szerint vakarhatják a fejüket a március 1-jén startoló elszámolásokat előkészítő...

Close