A BANKOK MEGKOPASZTJÁK A MAGYAR TÁRSADALMAT.

loading...

A BANKOK MEGKOPASZTJÁK A MAGYAR TÁRSADALMAT.

Email


A kormány térdre borul a bankok előtt!…A FIDESZES parlamenti képviselők pedig csak mutogatnak, és beszólogatnak…

 

A hazánkban működő idegen tulajdonosi körrel rendelkező bankok minden évben rekordnyereséget érnek el.600-700 milliárd forint közé tehető az a profit, melyre Magyarországon szert tesznek. Ezt a hatalmas összeget nem csak az iszonyatosan drága, túlárazott banki szolgáltatásokból nyerik ki, hanem a bedőlt hitelek értékesítéséből is kaszálnak – állítja Z. Kárpát Dániel.

Ennek ellenére a bankokat nem vonja be a kormány a közteherviselésbe, hanem egyre inkább csökkenti a pénzintézetekre kiszabott adó mértékét. Ez annak köszönhető, hogy egy szégyenteljes, a bankoknak behódoló paktumot kötött Magyarország miniszterelnöke az EBRD-vel.

loading...

Még mindig akadnak olyan emberek, akik nem hiszik el, hogy a kétharmados fidesz miniszterelnöke milyen paktumot kötött a pénzvilággal. Ha valóban érdekel, IDE KATTINTVA megtudhatod a részleteket.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás