A BANKOK MEGKOPASZTJÁK A MAGYAR TÁRSADALMAT.

A BANKOK MEGKOPASZTJÁK A MAGYAR TÁRSADALMAT.

A BANKOK MEGKOPASZTJÁK A MAGYAR TÁRSADALMAT.

[good_old_share]


A kormány térdre borul a bankok előtt!…A FIDESZES parlamenti képviselők pedig csak mutogatnak, és beszólogatnak…

 

A hazánkban működő idegen tulajdonosi körrel rendelkező bankok minden évben rekordnyereséget érnek el.600-700 milliárd forint közé tehető az a profit, melyre Magyarországon szert tesznek. Ezt a hatalmas összeget nem csak az iszonyatosan drága, túlárazott banki szolgáltatásokból nyerik ki, hanem a bedőlt hitelek értékesítéséből is kaszálnak – állítja Z. Kárpát Dániel.

Ennek ellenére a bankokat nem vonja be a kormány a közteherviselésbe, hanem egyre inkább csökkenti a pénzintézetekre kiszabott adó mértékét. Ez annak köszönhető, hogy egy szégyenteljes, a bankoknak behódoló paktumot kötött Magyarország miniszterelnöke az EBRD-vel.

Még mindig akadnak olyan emberek, akik nem hiszik el, hogy a kétharmados fidesz miniszterelnöke milyen paktumot kötött a pénzvilággal. Ha valóban érdekel, IDE KATTINTVA megtudhatod a részleteket.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM