ÜZENET-MERT NEM VAGYUNK BALEKOK!

ÜZENET-MERT NEM VAGYUNK BALEKOK!

ÜZENET-MERT NEM VAGYUNK BALEKOK!

[good_old_share]


A Koppány csoport üzenete a Kossuth téri sátras tüntetés „deviza”-károsultak általi érdektelensége után:

 

TISZTELT HONFITÁRSAK!
A Kossuth téri tüntetés érdektelensége okán a következő döntést hoztam:

1. Mától csak tagjain védelmében veszünk részt,

2. Aki nem tagunk az csak akkor érdemel és kap védelmet, ha belép a Koppány csoportba, megfizeti a havi (1000 ft.) tagdíjat és magára ölti egységes öltözékünket.

3. Amíg a belépés és fizetés nem történik meg az ne is forduljon hozzánk még tanácsért sem.

4. Akik ismernek bennünket, de a végrehajtó megjelent nála és ki akarja lakoltatni, az ne keressen bennünket.
5. Amennyiben bizonyítja, hogy nem ismert bennünket (megvizsgáljuk) annak a teljes évi tagdíjat (12000 ft. és az egységes öltözéket) szükséges megfizetni. Amíg a fizetés nem történik meg, addig nincs védelem sem.

6. Aki elmarad a tagdíjfizetéssel és nem kér haladékot, felszólításra sem fizeti meg a tagdíjat, azt szintén kizárjuk. 3 hónap elmaradás esetén végleg kizárjuk.

7. Az, aki a 3 alkalommal kimarad az otthonvédelemből, az kizárjuk a csoportból és többet védelmet sem kaphat.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

8. Lesznek egyedi elbírálások.

A belépés nem kötelező. Mindenki saját sorsa kovácsa. Mindenki gondolja végig ez elmúlt 5 évet. Hogy mit tettünk mi, és mit tett más szervezet. De mit tett maga az érintett. Szükséges volt meghozni a fenti döntést, mert a Koppány csoportot igen sokan csak kihasználták. A Mert a szív győzni fog szlogenünk ellenére sem vagyunk balekok.

Mindenkinek ettől függetlenül kívánunk sikeres menekülést a végrehajtótól. Koppány csoport, Balogh Béla.  NCK vélemény:  Jogos!

 

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM