A MAGYAR DEVIZAKÁROSULTAK MEGBÉNÍTOTTÁK A FORGALMAT! OSZD MEG! ADD TOVÁBB!

A MAGYAR DEVIZAKÁROSULTAK MEGBÉNÍTOTTÁK A FORGALMAT! OSZD MEG! ADD TOVÁBB!

A MAGYAR DEVIZAKÁROSULTAK MEGBÉNÍTOTTÁK A FORGALMAT! OSZD MEG! ADD TOVÁBB!

[cn-social-icon]
Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!
 
A „NeFizess! Perelj! Tiltakozz!” rendezvényt is tiltotta a rendőrség. Vajon miért?

Csak találgatni tudunk:
– Lehet, hogy valódi ellenállással találkozott a hatalom, és nem csak műbalhé felvonulókkal?
– Talán az nem tetszik, hogy kitartóak vagyunk?
– Érzik, hogy erősödik a nyomás?
– Egyre több a valódi ellenálló, mert egyre több ember vesz észre minket annak ellenére, hogy a fősodrású sajtót letiltották rólunk?
– Az is lehet, hogy Bucsek főkapitánynak nincs humorérzéke, és zokon vette a lentre másolt görbe tükröt, amit a bejelentésben tartottunk elé.
Bármelyik is legyen igaz, mi megyünk tovább, mert hisszük, hogy igazunk van, és az igazság győzni fog.

A rendezvény szervezője így reagált a tiltásra:
„Ferdinánd Golcs megosztotta Nem adom a házamat eseményét.
Amikor közvetlenül vagy közvetve az ország fele érintett a sevizahiteles kifosztásban, számít, hogy engedélyezi vagy nem a rendőrség a demonstrációt? 

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.
 

Nekünk nincs tovább hátrálni! Amit meghirdettünk megtesszük így vagy úgy! Az igazság mellettünk áll! Az nem lehet tiltó intézkedés Bucsek tábornok részéről, hogy akadályozzuk a forgalom menetét és a gyalogosok szabad mozgását! Volt itt Pride vonaglás, volt itt egészségügyi felvonulás, 700 forintos internet adó műbalhé! (A fél várost akkor lezárták.) Ha ezeket a rendezvényeket simán engedélyezték, akkor a Ne Fizess ! Perelj ! Tiltakozz! demonstrációt ugyan úgy kell elbírálni és szintén engedélyezni kell!

Ha nem, akkor nincs jogállam és akkor diszkriminációval állunk szemben. Akár mi is lesz a végeredmény, megtartjuk a demót, mert harcolnunk kell az életünkért, az otthonunkért, a családért és mindenért amit a kifosztók el akarnak tőlünk venni! Hajrá!!! 
Gyertek minél többen! Vegyétek a kezetekbe a sorsotokat, mert csak úgy fog megoldódni ez a sokakat érintő, csaláson alapuló kifosztás, ha elsősorban magatokért tesztek érte!  
[cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM