A MAGYAR DEVIZAKÁROSULTAK MEGBÉNÍTOTTÁK A FORGALMAT! OSZD MEG! ADD TOVÁBB!

A MAGYAR DEVIZAKÁROSULTAK MEGBÉNÍTOTTÁK A FORGALMAT! OSZD MEG! ADD TOVÁBB!

A MAGYAR DEVIZAKÁROSULTAK MEGBÉNÍTOTTÁK A FORGALMAT! OSZD MEG! ADD TOVÁBB!

[cn-social-icon]
Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!
 
A „NeFizess! Perelj! Tiltakozz!” rendezvényt is tiltotta a rendőrség. Vajon miért?

Csak találgatni tudunk:
– Lehet, hogy valódi ellenállással találkozott a hatalom, és nem csak műbalhé felvonulókkal?
– Talán az nem tetszik, hogy kitartóak vagyunk?
– Érzik, hogy erősödik a nyomás?
– Egyre több a valódi ellenálló, mert egyre több ember vesz észre minket annak ellenére, hogy a fősodrású sajtót letiltották rólunk?
– Az is lehet, hogy Bucsek főkapitánynak nincs humorérzéke, és zokon vette a lentre másolt görbe tükröt, amit a bejelentésben tartottunk elé.
Bármelyik is legyen igaz, mi megyünk tovább, mert hisszük, hogy igazunk van, és az igazság győzni fog.

A rendezvény szervezője így reagált a tiltásra:
„Ferdinánd Golcs megosztotta Nem adom a házamat eseményét.
Amikor közvetlenül vagy közvetve az ország fele érintett a sevizahiteles kifosztásban, számít, hogy engedélyezi vagy nem a rendőrség a demonstrációt? 

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.
 

Nekünk nincs tovább hátrálni! Amit meghirdettünk megtesszük így vagy úgy! Az igazság mellettünk áll! Az nem lehet tiltó intézkedés Bucsek tábornok részéről, hogy akadályozzuk a forgalom menetét és a gyalogosok szabad mozgását! Volt itt Pride vonaglás, volt itt egészségügyi felvonulás, 700 forintos internet adó műbalhé! (A fél várost akkor lezárták.) Ha ezeket a rendezvényeket simán engedélyezték, akkor a Ne Fizess ! Perelj ! Tiltakozz! demonstrációt ugyan úgy kell elbírálni és szintén engedélyezni kell!

loading...

Ha nem, akkor nincs jogállam és akkor diszkriminációval állunk szemben. Akár mi is lesz a végeredmény, megtartjuk a demót, mert harcolnunk kell az életünkért, az otthonunkért, a családért és mindenért amit a kifosztók el akarnak tőlünk venni! Hajrá!!! 
Gyertek minél többen! Vegyétek a kezetekbe a sorsotokat, mert csak úgy fog megoldódni ez a sokakat érintő, csaláson alapuló kifosztás, ha elsősorban magatokért tesztek érte!  
[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
VISSZAUTASÍTHATOD A "DEVIZA"-HITEL MEGÖRÖKLÉSÉT!
VISSZAUTASÍTHATOD A “DEVIZA”-HITEL MEGÖRÖKLÉSÉT

VISSZAUTASÍTHATOD A "DEVIZA"-HITEL MEGÖRÖKLÉSÉT Hivatalos hírek a Magyar Közjegyzői Kamarától. [cn-social-icon] A devizahitel is öröklődik, de visszautasíthatod – HIVATALOS hírek...

DR. LÉHMANN - VÁLASZ A NEKEM CÍMZETT NYÍLT LEVÉLRE.
DR. LÉHMANN – VÁLASZ A NEKEM CÍMZETT NYÍLT LEVÉLRE

DR. LÉHMANN - VÁLASZ A NEKEM CÍMZETT NYÍLT LEVÉLRE [cn-social-icon] A múltkori, „SEMMISSÉG – RENDHAGYÓ – NYÍLT LEVÉL DR. LÉHMANN...

Close