ÜZENET-A DEVIZÁS MEGOLDÁS

ÜZENET-A DEVIZÁS MEGOLDÁS

Az üzenethez nem tudunk mit hozzáfűzni. Esetleg annyit, hogy sok "deviza"-károsult így látja, el is mondja, követeli az összefogást, de saját maga nem mozdul, inkább "indokokat" gyárt arra, hogy miért nem vesz részt az összefogásban.

 

Mi, (az NCK szerkesztősége) a nyilvánosság erejével nagyon szívesen segítünk minden olyan "devizás" megmozdulást, amely előbbre viheti a közös ügyünket. Eddig is ezt tettük, ezután is meg fogjuk tenni.De szeretnénk már végre látni, hogy a "devizás" érdekvédő szervezetek összefognak, és egy adott időpontban egy emberként hatalmas tömeget képezve (nem egymástól elkülönülve) kivonulnak az utcára.

Ígérjük: ha az összefogás megtörténik, és időben megkapjuk az ezzel kapcsolatos tájékoztatást, akkor több százezer "deviza"- károsultat értesítünk a demonstrációról. (ez elsősorban az érdekvédő szervezetek vezetőinek szól! Tessék minket keresni, és segítünk!)

Oszd meg ezt a bejegyzést, hogy minél több emberhez eljuthasson!

 

A megoldás

Közzétette: Kerékgyártó László – 2016. március 26.Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Szólj hozzá

Hozzászólás