NA, KI IS VEZETTE BE A DEVIZAHITELT?

NA, KI IS VEZETTE BE A DEVIZAHITELT?

NA, KI IS VEZETTE BE A DEVIZAHITELT?

[good_old_share]


Egy mondóka jutott eszünkbe a "deviza"-hitelekkel kapcsolatban: ez elment vadászni, ez meglõtte, ez hazavitte…ugye, ismerős? Videó az oldal alján!

 

Az első Orbán-kormány idején, 2000-ben jelentek meg a hitelkínálatban az első lakosságnak is kínált devizaalapú ajánlatok. Ennek törvényi feltételeit ekkor alkották meg.

loading...Az Országgyűlés 2001. december 11-én fogadta el a devizakorlátozások megszüntetéséről szóló jogszabályt, ami kimondta a forint konvertibilitásának teljessé tételét és a külföldi pénzekkel szembeni korábbi szabályozásokat eltörölte.

A 2001-es év folyamán alkotott kormányrendelet megnyitotta az utat a bankok számára a devizahitelek terítése előtt.

A szocialisták kormányon nem tettek semmit ennek megakadályozására, legalább a folyamat lassítására. A Fidesz sem tiltakozott ellenzékben és nem hívta fel az emberek figyelmét arra, hogy nagy kockázatot vállalnak.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Mostmár csak az a kérdés, hogy mikor tesznek pontot végre erre hatalmas társadalmi katasztrófára, és a politikusok a bankárokkak együtt mikor vállalják fel tetteik következményeiért a felelősséget?A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
AZ UTCÁN ÉLŐ HÖLGY KUTYUSÁVAL ALBÉRLETET KERES.
AZ UTCÁN ÉLŐ HÖLGY KUTYUSÁVAL ALBÉRLETET KERES.

AZ UTCÁN ÉLŐ HÖLGY KUTYUSÁVAL ALBÉRLETET KERES. [good_old_share] Az alábbi rövid történetet, és a fotókat Miklós Melinda posztolta ki Facebook...

A POLITIKUSOK MEGTALÁLTÁK A KILAKOLTATÁSOKÉRT FELELŐS SZEMÉLYT.
A POLITIKUSOK MEGTALÁLTÁK A KILAKOLTATÁSOKÉRT FELELŐS SZEMÉLYT.

A POLITIKUSOK MEGTALÁLTÁK A KILAKOLTATÁSOKÉRT FELELŐS SZEMÉLYT. [good_old_share] Hosszú évek teltek úgy el, hogy az ellenzék sem merte nyíltan kimondani,...

Close