UTOLSÓ ÜZENET AZ ÁTVERT “DEVIZÁSOKNAK”!

UTOLSÓ ÜZENET AZ ÁTVERT "DEVIZÁSOKNAK"!

UTOLSÓ ÜZENET AZ ÁTVERT "DEVIZÁSOKNAK"!

[good_old_share]


Balogh Béla – KEDVES OTTHON ÜLŐK!

 

Dióhéjban megpróbálok beszámolni az elmúlt napok eseményeiről, feltétlen elmondva saját véleményemet is, még akkor is, ha egyeseknek nem fog tetszeni.
IGEN SOK ENERGIÁT FEKTETTEM BETEGEN A KOSSUTH TÉRI SÁTORTÁBORBA, AMIT ÚGY ÉRZEM FELESLEGES VOLT.

Nem hiszem el, hogy csak engem érdekel a sorsotok, ti magatok magasról tesztek rá. Nem értem, hogy csak nekem kell áldozatot hoznom és erőmön felül kitartani a közös ügyért? LEGSZÍVESEBBEN EGYESÉVEL RUGDOSNÁLAK KEDVESEN FENÉKBE BENNETEKET, HOGY VÉGRE ÉREZZÉTEK SAJÁT FELELŐSSÉGETEKET. Nem teszem, mert aki képtelen a saját sorsáért tenni, az úgy is el fog veszni. Hogy megérdemlitek e vagy sem nem tisztem eldönteni, de a tapasztaltak szerint van mit szégyellnetek.

5 NAPJA TARTUNK KI NEHÉZ KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT. HA EZEN A MAI NAPTÓL NEM EMELITEK, FEL A VALAGATOKAT A SÁTORTÁBORT MEGSZÜNTETEM. REMÉNYEIM SZERINT A HÉTVÉGÉIG KITARTOK, DE EZ A MAI NAP FÜGGVÉNYE HÁNYAN JÖTTÖK KI. HA ÚGY KELL BEFEJEZNEM, HOGY SEMMI ÉRDEKLŐDÉS, AKKOR NEM CSAK A TÁBORT, DE A TEVÉKENYSÉGEMET IS BEFEJEZEM, MÁR AMI A TÜNTETÉST JELENTI ÉS CSAK A KOPPÁNNYAL FOGOK FOGLALKOZNI. AZON BELÜL IS CSAK A TAGJAINKKAL. MÁS EMBER TÖBBET NE IS FORDULJON HOZZÁM SEGÍTSÉGÉRT.

2017.04.03.:
Kb: 30 főt érdekelt a Kúria előtti tüntetésünk. Bár látványos volt a lényegen nem változtat, hogy ilyen érdektelenség mellett nem kellene támadni a Kúriát.
Délután 14.00 órától igen színvonalas felszólalások voltak. Nekem személy szerint nagyon tetszett. Erről élőadás is készült. Sok felszólaló átvert bennünket, ők süllyedjenek el szégyenükben.
Este hosszú idők óta az egyik legcsodálatosabb megemlékezést tartottuk meg úgy 60 – 80 fővel. Erről is készült élő adás.

2017.04.04.: Előtte nap kaptunk egy segélykiáltást így hajnalban a Koppány csoport Dunaújvárosba utazott. Az idő rövidsége ellenére is vagy 30 – 35 fő jött el. Betódultunk a lakásba a behatoló rendőröket úgy 2 órán át feltartottuk. Nem csak feltartottuk, de olyan erővel tartottuk az ajtót, hogy a rendőrség a kintiek szerint nem is kísérletezett tovább. Kb. 2 óra után magam adtam fel a küzdelmet. Ugyan is akkor derült ki, a feleségemmel üzentek a rendőrök, hogy a lakásban tartózkodik egy idegen ember. Ha nem engedjük ki az bűncselekmény. Sajnos a tulajdonos nem szólt, hogy az albérlő is a lakásban van. Nem kockáztattam az emberek szabadságát ezért feladtam a harcot.

Sajnos így is bevittek 16 főt közülünk és személyi szabadság bűntette miatt indítottak eljárást. A rendőrség szerint nem valószínű, hogy az ügyből lesz valami, de kénytelenek voltak megtenni hivatalból a feljelentést. Meg kell jegyeznem, hogy a Dunaújvárosi rendőrség igazán humánus volt velünk. Ne tettek fogdába bennünket, az udvaron helyeztek el mindenkit és még székeket és kávét is hoztak nekünk. A Koppány csoportra büszke vagyok óriási elszántsággal küzdöttek. Tanultunk ismét valamit. 

loading…


A reggelre tervezett Kúriai rendezvényt vissza kellett mondanom a vonulással együtt a közbejött kilakoltatás miatt. Fontosabbnak tartottam megvédeni egy embert, amit természetesen megbántam, hogy hazudott nekünk.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Késő délután megérkeztek a CEU-sok és ellepték a Kossuth teret. Biztosítottam nekik hangosítást és pár percet szóltam is a devizásokért, de a forró hangulatban veszélybe került a bérelt hangosítás így összeszereltük. Volt olyan fiatal, aki a sátrunk alatt fel akarta borítani az asztalt.

2017.04.05. A mai Kúria előtt rendezvényt szintén visszamondtam az eső miatt, de az érdektelenség is ok volt.
Naponta a sátortáboron főleg délutánonként kb. 50 fő szokott megjelenni. Ennyi embert érdekel a sorsa.

loading…


A 35 ezer forintért rendelt Toi wc-t a fiatalok és egyéb idegenek tele termelték. Sajnos nem lehetett lezárni.

Az árammal a Parlamenti elmű-s illető átvert, így ugyan onnan szereztünk, de sajnos mérő nélkül. 5 ezer forint az átalány, ami eddig 25 ezer tartozást képezett. Támogatás meg nem sok.

CSAK KÉRDEZEM: ÉRDEMES ÉRTETEK KÜZDENI?
A Koppány csoport az egyetlen, amelyik mindent megtett értetek, de ti hálátlanok vagytok. Balogh Béla. [good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM