Újra bukott a Merkantil Bank Zrt.

Dr. Budaházi János ügyvéd, devizahitel, Újra bukott a Merkantil Bank Zrt.

Újra bukott a Merkantil Bank Zrt.

Ismét és ismét bukott a Merkantil Bank Zrt.
A perek nem bankfüggőek!

A pénzintézet által követelt összeg 3.144.897.– Ft volt!

A felperes:
Merkantil Bank Zrt.
1051 Budapest, József Attila u. 8.
Jogerős ítélet szerint 298.604.-Ft lett!

Az alperes képviselője:
dr. Budaházi Ügyvédi Iroda ügyintéző: 
dr. Budaházi János

"Rendelkező rész: (További részletek az oldal alján lévő linkre kattintva!)
A másodfokú bíróság az elsőfokú bíróság ítéletének nem fellebbezett részét nem érinti, a fellebbezett rendelkezését részben megváltoztatja, és a felperes által az alperes részére fizetendő perköltség összegét 468.234.-F  (négyszázhatvannyolcezer-kétszázharmincnégy) 
forintról 298.604.- (kétszázkilencvennyolcezer-hatszáznégy) forintra leszállítja.
Egyebekben az elsőfokú bíróság ítéletét helybenhagyja.
Kötelezi az alperest, hogy 15 napon belül fizessen meg a felperes részére 26.861.- (huszonhatezer-nyolcszázhatvanegy) forint másodfokú perköltséget.
Az ítélet ellen nincs helye fellebbezésnek." TOVÁBBI RÉSZLETEK IDE KATTINTVA.

Jogi probléma esetén keressék bizalommal Dr. Budaházi János ügyvédet
„polgári és büntető jogász” Ügyvédi iroda elérhetősége:
Érd, Mályva utca 14. tel: 06-70-632-3583 vezetékes telefon: 06-23-360-472. Ügyelfogadás kizárólag telefonos egyeztetés után lehetséges.Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM