Kásler Árpád-Heti Válasz fenyeget

Kásler Árpád- A Heti Válasz fenyeget

Az alább olvasható CSATTANÓ című cikkre befenyített a főszerkesztő úr. Kicsit helyre tettem, hogy nem oda Buda…

Tisztelt Kásler Árpád úr!

loading...

A Heti Válasz főszerkesztőjeként felszólítom, hogy internetes oldaláról haladéktalanul távolítsa el kolléganőm, Élő Anita szerzői jogvédelem alatt álló, a Heti Válaszban még meg nem jelent írását. Amennyiben ezt egy órán belül nem teszi meg, az összes kárt áthárítjuk Önre, mert joggal való visszaélésnek tekintjük a megjelenés előtt álló írás saját honlapon való megjelenítését.


Tisztelettel:

Borókai Gábor

Főszerkesztő

loading...

Heti Válasz

Tisztelt Borókai Gábor úr!

Ön volt már kormányszóvivő is, tehát nem csodálkozom, hogy firkásza ilyen hangvételű, lejáratásra alkalmas szövegkörnyezetben írta meg cikkét, Orbán egyenesben utasította Önöket vagy a szóvivőjén keresztül? Ha nem nyomta volna ki telefonját a firkásza és végighallgatott volna, hogy nem járulok hozzá ahhoz, hogy ezt a szennyet megjelentessék, akkor nem tettem volna közzé.


A fenyegetőzésektől nem riadok vissza, volt már itt más nagyszájú is aki bepróbálkozotthttp://kaslerarpad.hu/?p=2514. De visszatérve a témára, az a véleményem Önökről, hogy a káosz kalmárai. Ami meg a kárt érinti, hadd kérdezzem, miért nem arról firkálnak inkább, hogy a csaló bankárok mekkora károkat okoztak az országnak és az önök lejárató kampánya mekkora kárt okoz a civileknek. Már többször több helyen elmondtam és leírtam, hogy átvállalom mindenki devizaadosságát, sőt az állam teljes adósságát, mi lehet ehhez képest egy szennylap kára? Bakfitty.

Mit képzelnek, bezsebelték az országot? Barmoknak nézik az embereket, látott már jogellenesen kilakoltatott gyermekeket, beszélt már olyannal aki hónapokig margarinos kenyeret adott a családjának mert fizette az uzsorát, beszélt olyan anyával akinek felakasztotta magát a fia?

Ha már felszólít és fenyeget, hadd közöljem Önnel, legközelebb ha engedélyem és írásos hozzájárulásom nélkül megjelenteti szennylapjában a nevemet, akkor odamegyek, összetekerem azt és feldugom valakinek. Elég érthető voltam? Na futás a bíróságra! Ez az én heti válaszom.

Tisztelettel, Kásler Árpád

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Dr.Léhmann-Hogy ne kelljen rohangálniuk a bankoknak a Kúriához

Az ATV-nél rögzített alábbi beszélgetésem 2. percénél került szóba az, hogy a Pécsi Ítélőtábla jogerős itélete: után a bankok ne...

Dr.Léhmann:"A bank már tudja jól, hogy megbukott!Ezt a csatát már elvesztette!"
Dr.Léhmann:”A bank már tudja jól, hogy megbukott!Ezt a csatát már elvesztette!”

Léhmann: a bankok ne szórakozzanak tovább a magyar emberekkel Léhmann György szerint a pécsi bíróság ítélete alapján a devizaadósoknak visszajár...

Close