Kásler Árpád-Heti Válasz fenyeget

Kásler Árpád- A Heti Válasz fenyeget

Az alább olvasható CSATTANÓ című cikkre befenyített a főszerkesztő úr. Kicsit helyre tettem, hogy nem oda Buda…

Tisztelt Kásler Árpád úr!

A Heti Válasz főszerkesztőjeként felszólítom, hogy internetes oldaláról haladéktalanul távolítsa el kolléganőm, Élő Anita szerzői jogvédelem alatt álló, a Heti Válaszban még meg nem jelent írását. Amennyiben ezt egy órán belül nem teszi meg, az összes kárt áthárítjuk Önre, mert joggal való visszaélésnek tekintjük a megjelenés előtt álló írás saját honlapon való megjelenítését.


Tisztelettel:

Borókai Gábor

Főszerkesztő

Heti Válasz

Tisztelt Borókai Gábor úr!

Ön volt már kormányszóvivő is, tehát nem csodálkozom, hogy firkásza ilyen hangvételű, lejáratásra alkalmas szövegkörnyezetben írta meg cikkét, Orbán egyenesben utasította Önöket vagy a szóvivőjén keresztül? Ha nem nyomta volna ki telefonját a firkásza és végighallgatott volna, hogy nem járulok hozzá ahhoz, hogy ezt a szennyet megjelentessék, akkor nem tettem volna közzé.


A fenyegetőzésektől nem riadok vissza, volt már itt más nagyszájú is aki bepróbálkozotthttp://kaslerarpad.hu/?p=2514. De visszatérve a témára, az a véleményem Önökről, hogy a káosz kalmárai. Ami meg a kárt érinti, hadd kérdezzem, miért nem arról firkálnak inkább, hogy a csaló bankárok mekkora károkat okoztak az országnak és az önök lejárató kampánya mekkora kárt okoz a civileknek. Már többször több helyen elmondtam és leírtam, hogy átvállalom mindenki devizaadosságát, sőt az állam teljes adósságát, mi lehet ehhez képest egy szennylap kára? Bakfitty.

Mit képzelnek, bezsebelték az országot? Barmoknak nézik az embereket, látott már jogellenesen kilakoltatott gyermekeket, beszélt már olyannal aki hónapokig margarinos kenyeret adott a családjának mert fizette az uzsorát, beszélt olyan anyával akinek felakasztotta magát a fia?

Ha már felszólít és fenyeget, hadd közöljem Önnel, legközelebb ha engedélyem és írásos hozzájárulásom nélkül megjelenteti szennylapjában a nevemet, akkor odamegyek, összetekerem azt és feldugom valakinek. Elég érthető voltam? Na futás a bíróságra! Ez az én heti válaszom.

Tisztelettel, Kásler Árpád

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM