ÚJABB REMÉNYSUGÁR A “DEVIZA”-KÁROSULTAKNAK.

ÚJABB REMÉNYSUGÁR A "DEVIZA"-KÁROSULTAKNAK.

ÚJABB REMÉNYSUGÁR A "DEVIZA"-KÁROSULTAKNAK.

[good_old_share]


Újabb vizsgálat adhat reményt a hazai volt devizahiteleseknek.
Halvány reménysugarat kaptak a volt devizahitelesek címmel jelent meg az alábbi cikk a HVG oldalán.

loading...

Az uniós bíróság vizsgálhatja, nem sérti-e az EU-jogot, amennyire kevés lehetőségük van perelni a volt devizahiteleseknek.

Az uniós bírósághoz fordult a Fővárosi Törvényszék, hogy megállapítsák, nem sérti-e az EU-jogot a devizahitelek elszámolásának törvénye – írta meg az azenpenzem.hu.

Egész pontosan azzal kapcsolatban van kételye a bíróságnak, ahogyan az elszámolás és a forintosítás törvényeiben az elégedetlen adósok perelési lehetőségeit korlátozták. A nagyjából 17 ezer ügy közül így körülbelül hatvanban jöhetett szóba egyáltalán, hogy a bíróság a szerződést semmisnek nyilvánítsa.

Az igazság malmai lassan őrölnek…
A Fővárosi Törvényszék egyik bírája most az Erste ellen indított perben fordult az uniós bírósághoz.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A kérdései, amelyeket előzetes döntéshozatalra terjesztett elő, azt feszegetik, hogy az adósmentő törvények egyáltalán jogszerűek-e. Ha az Európai Unió Bírósága kimondaná, hogy összeegyeztethetetlenek a szabályok az uniós joggal, akkor ezeket a magyar bíróság nem alkalmazhatná.

loading...
Ismerve az EU Bíróságának döntéshozatalát, egyáltalán nem biztos, hogy hamar ítélet születik. Az átlagos idő a kérdés beterjesztése és a döntés között két év. Addig is a folyamatban lévő ügyeket elvileg fel kell függeszteni, amíg nem ítél a bíróság – a portálnak egy ügyvéd már mutatott is olyan iratot, amely szerint a keresetét felfüggeszti az uniós döntésig.

Többen is jelezték, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE! [apss_share]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
GYORSHÍR-2017-01-17 A SÁRGAPÓLÓSOK BESÁTOROZTAK AZ ERSTE TORONYBA!
GYORSHÍR-2017-01-17 A SÁRGAPÓLÓSOK BESÁTOROZTAK AZ ERSTE TORONYBA!

GYORSHÍR-2017-01-17 A SÁRGAPÓLÓSOK BESÁTOROZTAK AZ ERSTE TORONYBA! [good_old_share] A Sárgapólósok besátoroztak az erszte toronyba. Tiltakoznak az miatt, hogy a jogtalan...

"DEVIZÁS" PEREK - KEVIN INTERJÚ 2017.
“DEVIZÁS” PEREK – KEVIN INTERJÚ 2017.

"DEVIZÁS" PEREK - KEVIN INTERJÚ 2017. [good_old_share] Kevin interjú 2017/01   Kevin kendőzetlen őszinteséggel beszél a bíróságok devizahitel perekhez való...

Close