HA “DEVIZA”-HITELES VAGY, AKKOR OLVASD EL!

HA "DEVIZA"-HITELES VAGY, AKKOR OLVASD EL!

HA "DEVIZA"-HITELES VAGY, AKKOR OLVASD EL!

[good_old_share]


ÉN HALÁLOSAN KOMOLYAN GONDOLOM! – ÉS TE?
Balogh Béla – Nem ismerem a fáradságot, ha arról van szó, hogy tegyek valamit a győzelemért. Mindent elterveztem. Most éppen a zászlók készültek el. 22 darab Koppányos zászlót és 20 db Nemzeti színű zászlót viszek. Valamint egy 3 méteres molinót.

loading...

A sátorok lerögzítéséhez holnap öntöm betonból a 80 – 100 kg. súlyokat. A média értesítve lett. A Nemzeti hírportálok többsége szintén. Több ezer levél ment ki adatbázisból. 2500 szórólap kerül ki a Kossuth térre. Megküzdöttem a rendőrséggel a tüntetés elutasítása miatt és nyertem a bíróságon. Beadtam egy népszavazási kérdést, ami napokat vett el az időmből. Sok emberrel találkoztam és invitáltam őket. Megkerestem számtalan szervezetet a csatlakozás miatt. Plakátokat szerkesztettem a vizuálisabb terjesztés érdekében. Közben kilakoltatások megállítását szerveztem. Kettőt sikeresen. 

Rendőrségi bejelentések, kapcsolatfelvétel a végrehajtókkal, önkormányzatokkal. E mellett embereknek írtam beadványokat és több száz segítségkérésre reagáltam. Rengeteg telefonhívást kezdeményeztem és válaszoltam az engem hívóknak. Transzparenseket gyártok. Sátorbérlést intéztem az interneten és telefonon és intéztem adomány sátrak el hozatalát. Intéztem a Toi wc. rendelését, a téren az áram kitelepítését az Elmű-n keresztül. Mindeközben intéztem a csatlakozók adatbázisát. Öt megyei városba látogattam el gyűlésre. Pólók rendelését iktattam és szerveztem azok hímzését. Közben 2 családnak is vittem 20 q ingyen fát. És, ha hiszed, ha nem, közben dolgoztam is a rossz lábammal. Éjszakákat nem aludtam.

ÉS MIND EZT MIÉRT? ÉRTED!
Csak remélni tudom, hogy neked szintén annyira fontos a győzelem, hogy erődön felül teljesítesz mindnyájunkért. Látom a számlálókat. Siralmas. Arra nem vagy képes, ha már nincs annyi erőd, mint nekem, hogy meghívd ismerősödet vagy minden nap megoszd az eseményt. Nem válaszolsz kérdésekre, hogy még biztosabban szervezhessek. Több millió devizás van még is 5 ezer csak a megosztások száma. Az internet adó elleni tiltakozáson 50 ezer volt a megosztás. Érzed a különbséget?

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Tudom, beteg vagy és félted a munkahelyedet. Elhiheted én is beteg vagyok műtetlen sarokcsonttöréssel, de teszem a dolgom a siker érdekében. 
Nem kérek, mást csak vedd komolyan a saját életedért folytatott harcot. Hogy tedd meg minden nap, amit meg kell. Azt, és amit érzel. Mondd mennyiből tart naponta 10 percet osztani? Vagy még 10 percet elküldeni az eseményt a teljes világhálóra?

loading...

ÉN HALÁLOSAN KOMOLYAN GONDOLOM! – ÉS TE?

loading…


Hónapok óta teljes erőbedobással készülök az áprilisi sátortáborra. Nem magamért, inkább másokért. Azokért, akikért minden nap kicsit megszakad a szívem. Megpróbálom nem mutatni, de már kevésbé bírom a stresszt, ami ér minden nap látva, hallva a sikolyokat, a vészkiáltásokat. 11 éve folyamatosan küzdök rendszerváltást remélve. igaz a devizásokért most múlt 5 éve, hogy nap, mint nap kilépek a csatatérre nem tudva, nem is érdekelve, hogy a átkos rendszer mikor csap le rám. Már nem egyszer megpróbált. Elhivatottságom mély és elkötelezett, de sokszor felteszem a kérdést vajon az emberek miért érdektelenek saját sorsukat illetően? Mintha nem akarnák megérteni, hogy az életük, a létbiztonságuk a tét.

TE DÖNTESZ, ELBUKSZ VAGY MEGTESZED, MIT MEG KELL TENNED!

ÉN KÉT HÉTIG NÉLKÜLÖZVE OTT LESZEK ÉRTED A KOSSUTH TÉREN. HA OTT LESZEL, VELEM ÉREZNI FOGOD, MILYEN AZ. HA MEG NEM LESZEL, OTT SEGÍTS NEKÜNK.

HA TE IS TÉNYLEG KOMOLYAN GONDOLOD, AKKOR KATTINTS IDE, ÉS SEGÍTS, HOGY SEGÍTHESSÜNK! Balogh Béla. [good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
SOKAN KERESIK- CURIA ELŐTT LÉVŐ ÁRFOLYAMKOCKÁZATTAL KAPCSOLATOS RENDKÍVÜL JELENTŐS KÉRDÉSEK. ITT OLVASHATOD!
SOKAN KERESIK- CURIA ELŐTT LÉVŐ ÁRFOLYAMKOCKÁZATTAL KAPCSOLATOS RENDKÍVÜL JELENTŐS KÉRDÉSEK. ITT OLVASHATOD!

SOKAN KERESIK- CURIA ELŐTT LÉVŐ ÁRFOLYAMKOCKÁZATTAL KAPCSOLATOS RENDKÍVÜL JELENTŐS KÉRDÉSEK. ITT OLVASHATOD! [good_old_share] Rendkívül jelentős ügy a Curián - árfolyamkockázat!...

A CSALÁS MEGTÖRTÉNT-HOGY SZÁMOLTASD EL A BANKOT?
A CSALÁS MEGTÖRTÉNT-HOGY SZÁMOLTASD EL A BANKOT?

A CSALÁS MEGTÖRTÉNT-HOGY SZÁMOLTASD EL A BANKOT? [good_old_share] Azt már korábbi cikkünkben is megírtuk, hogy a bank jogalap nélkül gazdagodott,...

Close