GYORSHÍR-2017-01-17 A SÁRGAPÓLÓSOK BESÁTOROZTAK AZ ERSTE TORONYBA!

GYORSHÍR-2017-01-17 A SÁRGAPÓLÓSOK BESÁTOROZTAK AZ ERSTE TORONYBA!

A Sárgapólósok besátoroztak az erszte toronyba. Tiltakoznak az miatt, hogy a jogtalan követeléseket külföldi bankok külföldi követeléskezelőknek adjak el fillérekért.
Természetesen minden épeszű, normálisan gondolkodó ember fejében meg kell, hogy forduljon ez az alapvető kérdés: miféle kormány az, amelyik úgy védi saját állampolgárait a saját hazájukban a külföldi bankokkal szemben, hogy jogszabályokban megteremti a lehetőséget a külföldi pénztőke számára, hogy a társadalom jó részét anyagilag lenullázza.

Mindezt úgy, hogy korábban a külföldi bankokról egyértelműen bebizonyosodott, hogy tisztességtelenül jártak el a Magyar ügyfeleikkel szemben. Éveken keresztül anyagi kárt okoztak számukra….
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Az eseményeket IDE KATTINTVA követheted!

loading…


FIGYELEM! Többen is jelezték, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás