ÚJ FEJLEMÉNYEK A DEVIZAHITELEKKEL KAPCSOLATBAN-OSZD MEG!

ÚJ FEJLEMÉNYEK A DEVIZAHITELEKKEL KAPCSOLATBAN-OSZD MEG!

ÚJ FEJLEMÉNYEK A DEVIZAHITELEKKEL KAPCSOLATBAN-OSZD MEG!

[good_old_share]

Bertha Szilvia megpróbálja mindenki számára közérthető formában elmondani, hogy a bankok milyen aljas módszerrel nyúzzák a Magyarokat a saját hazájukban.

Oszd meg ezt a cikket!

 

Ha elsőre nem érthető a magyarázat, akkor nézd meg másodszor is!

loading...

Lassan egyértelmű lesz mindenki számára, hogy a már korábban felgöngyölített és megismert banki trükkök mellett még milyen módszerrel verték át az embereket a bankok.

Egyértelmű a károsultak számára. Nagy kérdés az, hogy a törvényalkotó politikusoknak „mikor esik le a tantusz”, hogy a bankok már annyi disznóságot követtek el a Magyar emberekkel szemben, ami már védhetetlenné teszi őket. És hozzá kell tennünk: Nem csak a Magyar emberekkel szemben, hanem a hatályos törvényekkel szemben is!
Ki kell mondanunk: Ha a politika továbbra is a bankokat védelmezi a saját állampolgárai kárára, akkor a jelenlegi politikusaink bűnsegédei egy modernkori népirtásnak! Sőt! A törvényalkotással társ-tetteseivé válnak ennek az iszonyatos bűncselekménynek!

Oszd meg ezt a cikket!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979/

loading...
Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAKÁROSULTAK! IRÁNY BARACSKA!
DEVIZAKÁROSULTAK! IRÁNY BARACSKA!

DEVIZAKÁROSULTAK! IRÁNY BARACSKA! [good_old_share] Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll! Baracska július második felében. - Mert felháborodtam azon, hogy kövér lászló nem...

BEADVÁNY A KÚRIA ELNÖKÉHEZ-DR. DAMM ANDREA.
BEADVÁNY A KÚRIA ELNÖKÉHEZ-DR. DAMM ANDREA

BEADVÁNY A KÚRIA ELNÖKÉHEZ-DR. DAMM ANDREA [good_old_share] Kedves Barátaim! Az alábbi beadványt juttattam el a Kúria elnökéhez annak érdekében, hogy...

Close