ÚJ BANKI ELSZÁMOLÁS, KÁRTALANÍTÁS?

ÚJ BANKI ELSZÁMOLÁS, KÁRTALANÍTÁS?
loading...

ÚJ BANKI ELSZÁMOLÁS, KÁRTALANÍTÁS?

[good_old_share]


DEVIZAHITELEK-A KÁRMENTÉS AZ ELSŐ.

 

Amíg „deviza”-károsultak a szeptember 20.-i Európai Bírósági bejelentést várják, addig a politikusok egy része új elszámolási törvényen, és a kilakoltatási moratórium ismételt bevezetésén dolgozik.Az elképzelések szerint egy új banki elszámoltatási törvényről beszélnek, aminek az elfogadásáig és életbe lépéséig fel kellene függeszteni a kilakoltatásokat.

loading...

Ez azért is tűnik reálisnak, mert ha szeptember 20.-i EB döntés kihirdetésével az adósok számára kedvező fordulat következik be, akkor a további kilakoltatások jogilag már komoly aggályokat vethetnének fel. – (talán ezért is dolgoznak most gőzerővel a végrehajtók? szerk.)

Akár a kártalanítás is szóba jöhet.

 

A kilakoltatási moratóriumot olyan 1-1,5 évre kellene elrendelni, ennyi idő kellene ugyanis ahhoz, hogy minden adós hitelét a felvételkori árfolyamon forintosítani, sőt ha kell, kártalanítani is lehessen. Ezt állítja az MSZP elnökhelyettese, dr. Szakács László, aki a Sztárklikknek nyilatkozott a hamarosan általuk beterjesztendő új banki elszámoltatási törvényről.Hozzátette – „A kármentés az első” – fogalmazott a Sztárklikk érdeklődésére később, az adóskamarával közösen kidolgozott javaslataikat pedig akár a Jobbikkal közösen is benyújthatnák, tette hozzá.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Bár a két párt között vannak eltérések abban, hogy miként kellene kezelni a devizahiteles problémát, ebben az ügyben a pártpolitikát félretéve azt kell keresni, ami a megoldás felé viszi a politikát, és „minden eszközt meg kell ragadni” a kormánnyal szembeni nyomásgyakorlásra – mondta.Amint azt korábban már megírtuk – az MSZP arra szólította fel a miniszterelnököt, hogy a bankok helyett álljon a devizakárosultak oldalára, és függessze fel a végrehajtásokat.

Lehet, hogy szeptember 20 után ez be is következik?

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
"DEVIZAKÁROSULTAK"! HAMAROSAN DÖNT AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG.
“DEVIZAKÁROSULTAK”! HAMAROSAN DÖNT AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG.

"DEVIZAKÁROSULTAK"! HAMAROSAN DÖNT AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG. [good_old_share] Fontos Európai Bírósági döntés, illetve ítélethirdetés várható a napokban, amely nagymértékben befolyásolhatja a...

TÉNYLEG BECSAPTÁK A BANKOK AZ EMBEREKET?
TÉNYLEG BECSAPTÁK A BANKOK AZ EMBEREKET?

TÉNYLEG BECSAPTÁK A BANKOK AZ EMBEREKET? [good_old_share] Mi történt a "deviza"-hitelekkel? Napjainkra miért változott meg a kormány álláspontja? Miért nem...

Close