TELJES BEÉGÉS A BANKROBBANTÁS NYOMOZÁSA

TELJES BEÉGÉS A BANKROBBANTÁS NYOMOZÁSA.

Az elkövető ennyire profi lett volna, vagy a rendőrség ennyire béna?

„Annyira nincs semmi bizonyíték a nyomozók kezében, hogy a bankrobbantó besétálna a rendőrségre, még neki kellene bizonyítani, hogy ő a Lehel úti robbantó” – fogalmazott a Velvetnek egy, a bankrobbantási ügyet jól ismerő forrás.

Legutóbbi hírek szerint: káoszba fulladt a nyomozás, legújabb értesülésünk szerint mára elérte a teljes reménytelenség szintjét.

Január 13-án reggel néhány órával a Lehel úti bankrobbantás után a rendőrség számára rendelkezésre álltak az ipari kamerás felvételek a támadóról. Eltelt három és fél hónap, de ennél közelebb nem jutottak a tetteshez. Hiába a felvételek, hiába van szemtanú, aki még a hangját is hallotta a robbantónak, hiába állt fel külön nyomozócsoport, hiába tudják, hogy ipari TNT-t használt és a bombát gyújtózsinórral hozta működésbe, mindez édeskevés az azonosításához.

Mint megírtuk, a szakértők még abban sem tudnak megegyezni, milyen enduro motorkerékpárt használt a robbantó, a nyomozók nem tudják pontosan, hol hagyta el a várost, így azt sem, hol kellene keresni.

Nem vezetett eredményre a motoros egyesületek, társaságok, sportklubok feltérképezése, mit sem ért, hogy a nyomozásba bekapcsolódott a titkosszolgálat, és olykor téves híreik hatására teljes településeket vizsgáltak át. Sőt. A rendőrség pedig egy helyben toporog. – DeresTv

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM