TÚLFIZETÉSBEN VOLTAK EGYES ADÓSOK!

TÚLFIZETÉSBEN VOLTAK EGYES ADÓSOK!

TÚLFIZETÉSBEN VOLTAK EGYES ADÓSOK!

[good_old_share]


Ti küldtétek – A forintosítási tv.hatályba lépése előtt KÖZHITELESEN közjegyző előtt felmondott szerződéseknél legtöbbször NEM SZERZŐDÉSSZERŰ TELJESÍTÉSRE, –  és az egyszerűség kedvéért mondjuk 10,- Ft HÁTRALÉKRA hivatkozással mondtak fel.

 

A forintosítási törvény után ugyanezen hitelező BEVALLOTTA, hogy meglopta az ügyfelét mondjuk 12,- Ft-tal, amit állítólag jóváírtak.CSAKHOGY!

Ha a forintosítási tv. szerinti átszámolgatást BEVESSZÜK (mert lenyomják a torkunkon), akkor a NEM SZERZŐDÉSSZERŰ TELJESÍTÉS nem állt fenn a Közhitelese felmondásban megjelölt határnapon és összegben, MI TÖBB TÚLFIZETÉSBEN VOLTAK AZ ADÓSOK.

Már láttam olyan bírósági ítéleteket, melyek kimondták, hogy ebben az esetben a forintosítási törvény előtt megejtett KÖZHITELES FELMONDÁS hatályát veszti. Tehát a faktorok, hitelezők kezében NINCS közhiteles felmondás, ami elengedhetetlen a közjegyzők általi ZÁRADÉKOLÁSHOZ, s eközben számtalan esetben letelt az 5 éves elévülési idős is!

Kérem az ügyvédeket, hogy gondolják végig, és értelmezzék, vessék össze az ilyen ügyben született ítéleteket azzal, amit írtam.

Fontos, hogy valakinek a forintosítási tv. ELŐTT felmondtak-e, és a forintosítási törvény hatályba lépése UTÁN kértek arra ZÁRADÉKOLÁST,

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Több emberi élet megmentése a tét, kérem, ne ücsörögjenek rajta sokáig, hiszen a C-51/17.sz. 2018.szept.20-i ítéletet is már másnap megküldtem önöknek, mert sok követőjük van, mégis csak kb. 10 nap után tették közzé. Valódi segítséget ne tartsanak vissza, ha valóban a segítés a céljuk.

NCK MEGJEGYZÉS: A Nemzeti Civil Kontroll Magazin oldalát „deviza”-károsultak szerkesztik, – szabadidejükből, (amikor van) melyet családjuktól vonnak el. Az oldal szerkesztését természetesen ingyen végzik.A Nemzeti Civil Kontroll Magazin nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!

Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogi és pénzügyi szakértői vélemények, melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.

A Nemzeti Civil Kontroll (www.civilkontroll.com) nem közmédia. Sem állami, sem pedig alapítványi, vagy pártfinanszírozással nem rendelkezik. Működését magánszemélyek sem támogatják, és ilyen anyagi támogatást sem magánszemélyektől, sem pedig civil szervezetektől a portál tulajdonosa el sem fogad. A portál magántulajdonban van, és működését (a szükséges infrastruktúrával együtt) annak tulajdonosa finanszírozza. A Nemzeti Civil Kontroll nem köteles gondoskodni a szerkesztőségünkhöz olvasók, vagy szakértők által eljuttatott írások, vagy dokumentumok megőrzéséről, közzétételéről.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM