TÚLFIZETÉSBEN VOLTAK EGYES ADÓSOK!

TÚLFIZETÉSBEN VOLTAK EGYES ADÓSOK!

TÚLFIZETÉSBEN VOLTAK EGYES ADÓSOK!

[good_old_share]


Ti küldtétek – A forintosítási tv.hatályba lépése előtt KÖZHITELESEN közjegyző előtt felmondott szerződéseknél legtöbbször NEM SZERZŐDÉSSZERŰ TELJESÍTÉSRE, –  és az egyszerűség kedvéért mondjuk 10,- Ft HÁTRALÉKRA hivatkozással mondtak fel.

 

A forintosítási törvény után ugyanezen hitelező BEVALLOTTA, hogy meglopta az ügyfelét mondjuk 12,- Ft-tal, amit állítólag jóváírtak.

loading...CSAKHOGY!

Ha a forintosítási tv. szerinti átszámolgatást BEVESSZÜK (mert lenyomják a torkunkon), akkor a NEM SZERZŐDÉSSZERŰ TELJESÍTÉS nem állt fenn a Közhitelese felmondásban megjelölt határnapon és összegben, MI TÖBB TÚLFIZETÉSBEN VOLTAK AZ ADÓSOK.

Már láttam olyan bírósági ítéleteket, melyek kimondták, hogy ebben az esetben a forintosítási törvény előtt megejtett KÖZHITELES FELMONDÁS hatályát veszti. Tehát a faktorok, hitelezők kezében NINCS közhiteles felmondás, ami elengedhetetlen a közjegyzők általi ZÁRADÉKOLÁSHOZ, s eközben számtalan esetben letelt az 5 éves elévülési idős is!

Kérem az ügyvédeket, hogy gondolják végig, és értelmezzék, vessék össze az ilyen ügyben született ítéleteket azzal, amit írtam.

Fontos, hogy valakinek a forintosítási tv. ELŐTT felmondtak-e, és a forintosítási törvény hatályba lépése UTÁN kértek arra ZÁRADÉKOLÁST,

loading...

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Több emberi élet megmentése a tét, kérem, ne ücsörögjenek rajta sokáig, hiszen a C-51/17.sz. 2018.szept.20-i ítéletet is már másnap megküldtem önöknek, mert sok követőjük van, mégis csak kb. 10 nap után tették közzé. Valódi segítséget ne tartsanak vissza, ha valóban a segítés a céljuk.

NCK MEGJEGYZÉS: A Nemzeti Civil Kontroll Magazin oldalát „deviza”-károsultak szerkesztik, – szabadidejükből, (amikor van) melyet családjuktól vonnak el. Az oldal szerkesztését természetesen ingyen végzik.A Nemzeti Civil Kontroll Magazin nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!

Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogi és pénzügyi szakértői vélemények, melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.

A Nemzeti Civil Kontroll (www.civilkontroll.com) nem közmédia. Sem állami, sem pedig alapítványi, vagy pártfinanszírozással nem rendelkezik. Működését magánszemélyek sem támogatják, és ilyen anyagi támogatást sem magánszemélyektől, sem pedig civil szervezetektől a portál tulajdonosa el sem fogad. A portál magántulajdonban van, és működését (a szükséges infrastruktúrával együtt) annak tulajdonosa finanszírozza. A Nemzeti Civil Kontroll nem köteles gondoskodni a szerkesztőségünkhöz olvasók, vagy szakértők által eljuttatott írások, vagy dokumentumok megőrzéséről, közzétételéről.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
MAGYARORSZÁG ARANYTARTALÉKA 2018.
MAGYARORSZÁG ARANYTARTALÉKA 2018.

MAGYARORSZÁG ARANYTARTALÉKA 2018. [good_old_share] Hogy pozitív hírekről is beszámoljunk. Viszont elgondolkodtató, hogy ebben a nyereségben mennyire van benne a "deviza"-károsultak...

RABLÓHITELEK MAGYARORSZÁGON.
RABLÓHITELEK MAGYARORSZÁGON.

RABLÓHITELEK MAGYARORSZÁGON. [good_old_share] Az alábbi videókat érdemes megnézni! A videóból is kiderül, hogy a bankot nem érdekelte, hogy a "hitelt"...

Close