TOLVAJ BANK! AZONNAL VISSZA A TÖRZSKÖNYVET!

TOLVAJ BANK! AZONNAL VISSZA A TÖRZSKÖNYVET!

TOLVAJ BANK! AZONNAL VISSZA A TÖRZSKÖNYVET!

[good_old_share]


Járvás Éva – Bíró határozott: Azonnal add vissza a törzskönyvet tolvaj Lombard Lízing!
"A Kúria több eseti döntésében is kifejtette az álláspontját, mely szerint a kölcsönszerződés biztosítására kikötött opciós jog az ügyletkötést követő 5 évvel ha a jog gyakorlására nem kerül sor, megszűnik. A régi Ptk. kogens rendelkezései szerint vételi jogot legfeljebb 5 évre lehet kikötni, az ezzel ellentétes megállapodás semmis.

Figyelemmel arra, hogy a szerződés és az üzletszabályzat jogszabályba ütközik, illetve annak megkerülésére irányuló rendelkezései semmisek, azokra alperes jogot nem alapíthat, az alperes ezen az alapon nem jogosult a törzskönyv birtoklására (Pfv. V. 21.971/2015/6.). 

Mindezen indokok alapján a bíróság kötelezte alperest a perbeli gépjármű törzskönyvének a felperes részére történő kiadására." 

Szép volt, csak így tovább! Gratulálunk Edit Hajnalka Dr. Székely ügyvédnőnek. – Járvás Éva.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM