TISZTESSÉGTELEN VOLT A BANK VELED SZEMBEN?

TISZTESSÉGTELEN VOLT A BANK VELED SZEMBEN?


Neked vagyoni hátrányt okozott a bank ? ? Szavazás az oldal alján!

 

Alább olvasható Falus Zsolt, a Bankcsapda vezetőjének felhívása. Ha veled szemben is tisztességtelen volt a bank, és ezzel a magatartással éveken keresztül vagyoni hátrányt okozott neked és családodnak, akkor a felhívás természetesen hozzád is szól!
Veled már a "forintosításkor" egyszer elszámolt a bank. Ebben az elszámolásban szerepelt tisztességtelenül felszámított összeg???

A te lelkiismeretedre van bízva, hogy mit teszel. Kiállsz azok mellett, akik az igazság és a tisztesség értékrendje alapján érted is küzdenek?

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Kérjük, hogy oszd meg!

Falus Zsolt – A peres eljárásban, melyet az UniCredit jó hírnevének a megsértése miatt kezdeményezett velem szemben újabb beadványokat kaptam, ezek tartalma szerint a bankszakma által lefektetett elveket, mint a jóhírnév megőrzése és öregbítése a nyilatkozatommal súlyosan megsértettem, mivel nyilatkozatom a bankszakma elveivel ellentétes …

A nyilatkozatommal szemben, az UniCredit beadványában kiemelésre kerültek a bankszakma alábbi releváns elvei, melyeket a Magatartási Kódex is tartalmaz :
-átláthatóság
-ügyfélközpontúság
-ügyfelek irányába tanúsított méltányos bánásmód
-ügyfelekkel való együttműködés

Az én magatartásom miatt – melyet a beadvány szerint jelenleg is folytatok – az UniCredit bankot képviselő Nagy és Trócsányi Ügyvédi Iroda szerint a szankciónálásom nem mellőzhető.

2017. február 17. napján megtartott bírósági tárgyalásra (pontos időpont és helyszín később) várom azokat az elégedetlen banki ügyfeleket akik szerint a bankok hazai gyakorlata tisztességtelen, gátlástalan, felelőtlen és súlyosan károkozó volt, bőven elég lesz ha csak az az 1 % eljön, akiknek a bankok vagyoni hátrányt okoztak Magyarországon…

Üdv, Falus Zsolt Ferenc. Szavazás alább!
Te fontosnak tartod Falus Zsolt perét? Támogatod, és ott leszel?

Megnézem a szavazási eredményeket

Loading ... Loading ...

FORINTOSÍTÁS - ELÉGEDETT VAGY A VISSZAJÁRÓ ÖSSZEGGEL?

Megnézem a szavazási eredményeket

Loading ... Loading ...

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás