MI LESZ MOST A RENDŐRÖKKEL?

MI LESZ MOST A RENDŐRÖKKEL?


A TMRSZ hírlevele – (komment nélkül…, hogy a "deviza"-károsultak egy szakszervezet, és annak vezetőjének a problémáját is megismerhessék…)

Kedves Tagunk! (a videó után olvashatod a TMRSZ hírlevelét)
 
1. Főtitkár Asszony nyilatkozata a koncepciós eljárásról és a Zalaegerszegi Törvényszék koncepciós ítéletéről a tmrsz.hu oldalon és a (https://www.facebook.com/Tmrsz) facebookon a tmrsz oldalán nézhető meg, ezt minél többen osszátok és lájkoljátok.
 
2. Állampolgári kezdeményezés re december 15-én 11 órától a Kúria előtt, / Budapest 5. kerület Markó u.16. szám előtt / a főtitkárért tüntetés lesz. Minél többen kell elmenni. Ha nem tudsz, avagy úgy gondolod, hogy ebből gond lehet, akkor mozgósítsd a rokonaidat, barátaidat, nyugdíjasokat, szolgálati járadékosokat A felhívást szintén a honlapunkon megtekintheted.
(https://tmrsz.hu/2016/12/12/tuntetes-lesz-a-fotitkarert-allampolgari-kezdemenyezesre/)
 
3. Szükséges lenne, hogy minél több szakszervezeti tagunk és titkárunk vegyen részt ebben a polgári kezdeményezésben.
Az állampolgárok folyamatosan kérdezik, hogy hol vagytok, és folyamatosan telefonálnak ide, hogy miért nem hallatjátok a hangotokat azért az emberért, aki ma Magyarországon az egyetlen érdekvédő, aki nem árulta el a munkavállalókat. 
Azt mondják és írják a kommentekben, hogy ők nem felejtették el, amikor 2011-ben a főtitkár azt mondta, hogy szerzett jog elvételéről nem tárgyalhat – ez az amikor visszamenőleges hatállyal a politikusok megszavazták  a ti nyugdíjatok elvételét is, de többszázezer magyar munkavállalóét is. Ezért van az, hogy most a magyar emberek mozdultak meg a főtitkárért.
 
4. Szükség van a segítségedre, mert ez az ítélet üzenet nekünk, hogy féljünk, rettegjünk.
 
Az új belépőkkel is demonstrálhatjuk mint munkavállalók és mint szakszervezeti tagok is, hogy elutasítjátok a koncepciós ítéletet, azt a szakszervezeti belügyekbe való beavatkozásnak tekintitek. Ezzel is demonstrálhatjátok, hogy a szakszervezet belső döntéseit a politika nem bírálhatja felül. Illetve azt is, hogy a jogszabályok betartása őrájuk is vonatkozik.  

 
Ezért tegyetek meg mindent és mondjátok el a többieknek is, a neveket és telefonszámokat, akik merik vállalni a tagságot, ezzel is kifejezve azt, hogy ha a hatalom SZAKSZERVEZVEZETET, annak vezetőit  tàmadja, azzal  BENNÜNKET, munkavállalókat tàmad a politika. Tehát küldd meg nekünk a bátrak vállalását és mi mindent elintézünk.
Továbbá kaptatok már e-mailt, amit a Pécsi Ítélőtáblának kellene megküldeni, a másolatot nekünk, hogy a bíróságok érezzék a súlyát annak, hogy a politika nem írányíthatja őket, a tisztességes és pártatlan eljárás elvét nekik be kell tartaniuk, ami sajnos ebben a koncepciós eljárásban nem valósult meg.
 
5. Végezetül tudnod kell, hogy ezzel a koncepciós ítélettel a Tmrsz Főtitkárát és kiskorú gyermekét halálra ítélték:
– egyrészt mert egészségi állapota miatt élve nem kerül ki a Főtitkár Asszony a Börtönből, 
– másrészről kiskorú gyermeke szószerint éhen hal., mivel ezzel az ítélettel a járandóságától is megfosztják.
 
Kérlek még, hogy segíts. Lájkold a facebookon és oszd meg a szakszervezeti közleményeket!
 
https://www.facebook.com/Tmrsz
https://tmrsz.hu/2016/12/12/a-bunosok-itelik-el-a-bunteleneket/
https://tmrsz.hu/2016/12/05/szima-judit-fotitkar-koncepcios-itelet-utani-nyilatkozata/
 
Köszönettel:
Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete 

Szólj hozzá

Hozzászólás