A BANK TISZTESSÉGTELENSÉGE NORMÁLIS ÁLLAPOT?

A BANK TISZTESSÉGTELENSÉGE NORMÁLIS ÁLLAPOT?

A BANK TISZTESSÉGTELENSÉGE NORMÁLIS ÁLLAPOT?

[good_old_share]


NCK: Az alábbi rövid leírás remekül tükrözi a jelenkori hazai jogi állapotokat:

 

Grell Antal – Ha két fél közül, az egyik tisztességtelen – ez kiderül – akkor miért akarna épelméjű ember a tisztességtelenül eljáró féllel bármilyen kapcsolatot továbbra is fenntartani?Ha például ellopnák a Kúria hetekben vásárolt luxusautóját, akkor a tolvajt nem büntetőeljárás alá vonják, hanem adásvételi szerződést íratnak alá vele, hogy "kiküszöböljék" a tisztességtelen cselekedetét?

A kérdés költői, forever pénzügyi stabilitás!

Egy sokkal hétköznapibb példa – azért, hogy mindenki értse – Ez kb. olyan, mintha a családon belüli erőszak áldozatait arra köteleznék a bíróságok, hogy amíg gyermekeik nem töltik be a 15-18. életévüket, addig nem válhatnak el az agresszortól! NORMÁLIS? – Grell Antal.

Szerinted a 2019-es választások előtt a FIDESZ-KDNP megoldja az átvert „deviza”-károsultak kilátástalan helyzetét?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM