A BANK TISZTESSÉGTELENSÉGE NORMÁLIS ÁLLAPOT?

A BANK TISZTESSÉGTELENSÉGE NORMÁLIS ÁLLAPOT?

A BANK TISZTESSÉGTELENSÉGE NORMÁLIS ÁLLAPOT?

[good_old_share]


NCK: Az alábbi rövid leírás remekül tükrözi a jelenkori hazai jogi állapotokat:

 

Grell Antal – Ha két fél közül, az egyik tisztességtelen – ez kiderül – akkor miért akarna épelméjű ember a tisztességtelenül eljáró féllel bármilyen kapcsolatot továbbra is fenntartani?Ha például ellopnák a Kúria hetekben vásárolt luxusautóját, akkor a tolvajt nem büntetőeljárás alá vonják, hanem adásvételi szerződést íratnak alá vele, hogy "kiküszöböljék" a tisztességtelen cselekedetét?

A kérdés költői, forever pénzügyi stabilitás!

Egy sokkal hétköznapibb példa – azért, hogy mindenki értse – Ez kb. olyan, mintha a családon belüli erőszak áldozatait arra köteleznék a bíróságok, hogy amíg gyermekeik nem töltik be a 15-18. életévüket, addig nem válhatnak el az agresszortól! NORMÁLIS? – Grell Antal.

Szerinted a 2019-es választások előtt a FIDESZ-KDNP megoldja az átvert „deviza”-károsultak kilátástalan helyzetét?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

loading…


Facebook hozzászólások

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM