TÉNYLEG KICSINÁLJUK A BANKOKAT?

TÉNYLEG KICSINÁLJUK A BANKOKAT?

TÉNYLEG KICSINÁLJUK A BANKOKAT?

[good_old_share]


A múlt alkalommal közzétettük Vezér-Szörényi László, a Deutsche Bank és a Commerce Bank volt tanácsadója, valamint a német kormány bankjának tanácsadója felhívását, melyben azt írta, hogy „Ha Önök közül sokan megkeresnek, akkor felvállalom a bankok kicsinálását!”
El kell ismerni: Kemény kijelentés, és nagy felelősségvállalás.

Nem tudjuk pontosan, hogy ez után mi történhetett, de Vezér-Szörényi László felesége, Szöőr Anna Facebook oldalán néhány órája az alábbi üzenet jelent meg:

TÁMOGATOM a férjemet: László Vezér-Szörényi-t a "DEVIZAHITELESEK" megmentéséért folytatott küzdelmében. A főcél azonban -szerintem- NEM a "bankok kicsinálása", ahogy ezt Ő a közszereplői oldalán megfogalmazta.

A károsultak megmentésére kidolgozott koncepcióját, ismeretanyag formájában adja át szakmai fórumokon, skype-konferenciákon, vagy írásban azoknak a bíráknak és ügyvédeknek, akik a 18 ezer pert "viszik", valamint a gondolatait SÜRGŐSEN JUTTASSA EL a JELENLEG REGNÁLÓ KORMÁNY szakpolitikusaihoz.

Az IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS és a POLITIKA egyaránt igényli a PÉNZÜGYI SZAKÉRTŐK hatékony segítségét e NEMZETMENTŐ témában.

Eddig Szöőr Anna bejegyzése. Azt a „deviza”-károsultak is pontosan tudják, hogy a civil jogvédők, érdekvédők pénzügyi és jogi szakértők már eddig is sokkal több szakmai anyagot, javaslatot és ügyészségi feljelentést adtak be a devizacsalás ügyben, mint eddig bármelyik parlamenti párt.
A „deviza”-károsultak élete az elmúlt jó néhány évben erről szólt. Oldalainkon számtalan ilyen szakértői anyag megtalálható.

Sajnos eddig eredménytelen volt ez a küzdelem. És nem véletlenül eredménytelen. Szöőr Anna bejegyzésére reagált egy károsult-társunk:

 

Meszlényi Sarolta: Sajnos nem volt kíváncsi eddig a politika egyetlen szakember szakértelmére sem! Volt Makkos Albertünk, sajnos már nem él, van Róna Péter, volt Dubroczky Györgyünk, és sorolhatnám, végtelen a sor, akik komoly elszántsággal, őszinte segítőkészséget mutattak, megfelelő koncepciókkal!

Süket fülekre talált! Sajnos ellenérdekelt embereket pedig nem lehet egy asztalhoz ültetni, lassan még a közösen gondolkodókat sem!

Ha jó a koncepció itt egyetlen embert lehetne és kellene meggyőzni az az ország mindenkori első számú vezetője, mert nem kell ide semmi más, csak politikai akarat + egy kis szàmolàs!

loading…


(Önkormànyzatok, egyhàzak màr règes-règ ki lettek szedve ebből a mocsokbòl!) Ha az van akkor megoldható, de az elmúlt évek nem ezt bizonyították. Az a baj, ha kiadja az elképzelését a férje ennek az érának és nem lesz belőle semmi, akkor már nem biztos, hogy a következőknek lesz idejük……

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Pedig ezzel választásokat lehetne nyerni, de úgy "lealjasult" a jelenlegi kormány, annyi vaj van a fülük mögött, hogy nagyon nagy lelkiismereti dilemma vajon szabad-e hozzásegíteni őket, hogy tovább nyomorítsák az országot?? Hisz ígéretből tele a padlás…. Nem irigylem a férjét, nagy fába vágja a fejszéjét, mert a "bankok kicsinàlàsa" hangzatos, de a tàrgyalgatàsok nem sok jòra vezetnek….. szerintem.

És szerinted? Vajon Vezér-Szörényi László máris visszavonulót fújt? Ha nem csak egy ellenzéki párt, de neves pénzügyi szakértők, jogászok tanulmányait és javaslatait is lesöpri a politika az asztalról, akkor mi lehet a megoldás?

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM