TÉNYLEG KICSINÁLJUK A BANKOKAT?

TÉNYLEG KICSINÁLJUK A BANKOKAT?

TÉNYLEG KICSINÁLJUK A BANKOKAT?

[good_old_share]


A múlt alkalommal közzétettük Vezér-Szörényi László, a Deutsche Bank és a Commerce Bank volt tanácsadója, valamint a német kormány bankjának tanácsadója felhívását, melyben azt írta, hogy „Ha Önök közül sokan megkeresnek, akkor felvállalom a bankok kicsinálását!”
El kell ismerni: Kemény kijelentés, és nagy felelősségvállalás.

loading...

Nem tudjuk pontosan, hogy ez után mi történhetett, de Vezér-Szörényi László felesége, Szöőr Anna Facebook oldalán néhány órája az alábbi üzenet jelent meg:

TÁMOGATOM a férjemet: László Vezér-Szörényi-t a "DEVIZAHITELESEK" megmentéséért folytatott küzdelmében. A főcél azonban -szerintem- NEM a "bankok kicsinálása", ahogy ezt Ő a közszereplői oldalán megfogalmazta.

A károsultak megmentésére kidolgozott koncepcióját, ismeretanyag formájában adja át szakmai fórumokon, skype-konferenciákon, vagy írásban azoknak a bíráknak és ügyvédeknek, akik a 18 ezer pert "viszik", valamint a gondolatait SÜRGŐSEN JUTTASSA EL a JELENLEG REGNÁLÓ KORMÁNY szakpolitikusaihoz.

Az IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS és a POLITIKA egyaránt igényli a PÉNZÜGYI SZAKÉRTŐK hatékony segítségét e NEMZETMENTŐ témában.

Eddig Szöőr Anna bejegyzése. Azt a „deviza”-károsultak is pontosan tudják, hogy a civil jogvédők, érdekvédők pénzügyi és jogi szakértők már eddig is sokkal több szakmai anyagot, javaslatot és ügyészségi feljelentést adtak be a devizacsalás ügyben, mint eddig bármelyik parlamenti párt.

loading...
A „deviza”-károsultak élete az elmúlt jó néhány évben erről szólt. Oldalainkon számtalan ilyen szakértői anyag megtalálható.

Sajnos eddig eredménytelen volt ez a küzdelem. És nem véletlenül eredménytelen. Szöőr Anna bejegyzésére reagált egy károsult-társunk:

 

Meszlényi Sarolta: Sajnos nem volt kíváncsi eddig a politika egyetlen szakember szakértelmére sem! Volt Makkos Albertünk, sajnos már nem él, van Róna Péter, volt Dubroczky Györgyünk, és sorolhatnám, végtelen a sor, akik komoly elszántsággal, őszinte segítőkészséget mutattak, megfelelő koncepciókkal!

Süket fülekre talált! Sajnos ellenérdekelt embereket pedig nem lehet egy asztalhoz ültetni, lassan még a közösen gondolkodókat sem!

Ha jó a koncepció itt egyetlen embert lehetne és kellene meggyőzni az az ország mindenkori első számú vezetője, mert nem kell ide semmi más, csak politikai akarat + egy kis szàmolàs!

loading…


(Önkormànyzatok, egyhàzak màr règes-règ ki lettek szedve ebből a mocsokbòl!) Ha az van akkor megoldható, de az elmúlt évek nem ezt bizonyították. Az a baj, ha kiadja az elképzelését a férje ennek az érának és nem lesz belőle semmi, akkor már nem biztos, hogy a következőknek lesz idejük……

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Pedig ezzel választásokat lehetne nyerni, de úgy "lealjasult" a jelenlegi kormány, annyi vaj van a fülük mögött, hogy nagyon nagy lelkiismereti dilemma vajon szabad-e hozzásegíteni őket, hogy tovább nyomorítsák az országot?? Hisz ígéretből tele a padlás…. Nem irigylem a férjét, nagy fába vágja a fejszéjét, mert a "bankok kicsinàlàsa" hangzatos, de a tàrgyalgatàsok nem sok jòra vezetnek….. szerintem.

És szerinted? Vajon Vezér-Szörényi László máris visszavonulót fújt? Ha nem csak egy ellenzéki párt, de neves pénzügyi szakértők, jogászok tanulmányait és javaslatait is lesöpri a politika az asztalról, akkor mi lehet a megoldás?

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
ÍGY ALÁZZÁK MEG A MERKANTILOS ÜGYFELEKET.
ÍGY ALÁZZÁK MEG A MERKANTILOS ÜGYFELEKET.

ÍGY ALÁZZÁK MEG A MERKANTILOS ÜGYFELEKET. [good_old_share] Alább a Devizajog Iroda írását változtatás nélkül közzétesszük.   Így alázzák meg a...

MAGYARORSZÁGON BÖRTÖNBE ZÁRNÁK A "DEVIZA"-HITELEZÉS FELELŐSEIT.
MAGYARORSZÁGON BÖRTÖNBE ZÁRNÁK A “DEVIZA”-HITELEZÉS FELELŐSEIT.

MAGYARORSZÁGON BÖRTÖNBE ZÁRNÁK A "DEVIZA"-HITELEZÉS FELELŐSEIT. [good_old_share] Kattan a bilincs a „deviza”-csalásban érintettek csuklóján?   Komolyan gondolják, vagy csak egy...

Close