ILYEN NINCS! KEDVEZŐTLEN HITELRE KÖTELEZIK A MOZGÁSKORLÁTOZATTAKAT

ILYEN NINCS! KEDVEZŐTLEN HITELRE KÖTELEZIK A MOZGÁSKORLÁTOZATTAKAT.

ILYEN NINCS! KEDVEZŐTLEN HITELRE KÖTELEZIK A MOZGÁSKORLÁTOZATTAKAT

[good_old_share]

Kedvezőtlen hitelre kötelezik a mozgáskorlátozottakat – írja a HírTv.

Banki kölcsönre kötelezi az állam azokat a mozgáskorlátozott személyeket, akik támogatással vásárolnának használt vagy új gépjárművet. Ráadásul a hitelt csak egyetlen pénzintézetnél igényelhetik, amely éppen Garancsi Istvánnak, a miniszterelnök barátjának az érdekeltsége. A Hír TV-nek nyilatkozó szakértő szerint ha az érintettek válogathatnának a banki ajánlatok között, jobb feltételekkel juthatnának kölcsönhöz.Farda Csabáné ötéves kora óta krónikus ízületi gyulladásos betegségekben szenved, ami folyamatos fájdalommal és fizikai korlátokkal jár. Ezért is igényelte decemberben a 600 ezer forintos állami gépkocsi-beszerzési támogatást, amit meg is kapott.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

„Három hónapja várok az autóra, és semmi. Be kellett fizetni az önrészt, tehát ahhoz nekem el kellett volna adnom a régi autómat, hogy befizethessem. Még jó, hogy családi kölcsönből ezt megoldottam. De akkor nem lenne autóm, akkor nem tudna az ember közlekedni, orvoshoz kell járni, dolgozni” – mondta el Farda Csabáné.Az autóbeszerzéshez kötelező volt hitelt felvennie. Ezt is megtette. Most arra vár, hogy a bank végre utaljon – és akkor talán hazaviheti az autót. Nem csak ő van gondban a kölcsön miatt.

„Látási fogyatékossággal élő emberek is igénybe veszik ezt a kedvezményt. (…) Nagyon csalódnak az igénylők, hogy mindenféleképpen kötelezik őket kölcsön felvételre, akinek meglenne a pénze, hogy kiegészítse ezt a támogatást, annak is kötelező a kölcsön felvétele” – mondta el Nagy Sándor, a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének elnöke.

loading...

Ráadásul a hitel feltételei a Hír Televíziónak nyilatkozó szakértő szerint nem túl kedvezőek. Farda Csabáné 3 évre felvett félmillió forintos kölcsönénél például 20 százalék körüli teljes hiteldíjmutatóval számolhat.

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
VARGA-DAMM ANDREA - AUTÓSOK FIGYELEM!
VARGA-DAMM ANDREA – AUTÓSOK FIGYELEM!

VARGA-DAMM ANDREA - AUTÓSOK FIGYELEM! [good_old_share] Kedves Barátaim!   Mindenkit, akit érint, felhívok arra, hogy ha olyan helyzetben van, hogy...

ÖSSZEOMLIK A "DEVIZÁS" RENDSZER?
ÖSSZEOMLIK A “DEVIZÁS” RENDSZER?

ÖSSZEOMLIK A "DEVIZÁS" RENDSZER? [good_old_share] Recseg-ropog a „devizás” kártyavár.   Már mindenki tudja: ez a „trükkös hitel” szándékosan, és tervezetten...

Close