DEVIZAHITELEZÉS – VIHARFELHŐK ÁRNYÉKÁBAN

DEVIZAHITELEZÉS - VIHARFELHŐK ÁRNYÉKÁBAN.

Mikulás tájékán örvendező gyermekek teszik boldoggá napjainkat. Szerencsére, ők még nem látják azokat a viharfelhőket, amelyek nemcsak szüleik feje fölött tornyosulnak, hanem őfelettük is, veszélyeztetve létbiztonságukat.

[cn-social-icon]

A harc elkerülhetetlennek látszik. Másfél millió családot, gyerekestől, nagyszülőstől beáldoznak, egy “másik” érdekből, ha hagyjuk.

 

Felgöngyölítettük, bebizonyítottuk, törvényhelyekkel alátámasztottuk de az úthengert eddig csak fékezni tudtuk, megállítani nem.Volt egy időszak, amikor úgy nézett ki, hogy megroggyan a kifosztók lába, de a teljes hatalmi elit segítségükre sietett, bevetve Kúriát, Alkotmánybíróságot, Ügyészséget.

Bizonyítást  nyert, hogy az un. devizahitelek mögött nem volt deviza, nem volt konverzió vagyis átváltás, nem bocsátották rendelkezésre, tisztességtelen tételeket számítottak fel milliós nagyságrendekben akár, mellyel fizetésképtelenségbe taszították az adóst, majd ezáltal lejárttá tették a követelésüket és egyösszegben követelték kamatos kamattal, melyből nagy kegyesen levonták a tisztességtelen tételeket. A jogállamiságot, a jogbiztonságot felügyelni hívatottak pedig falaznak a kifosztóknak, sem törvénysértőnek, sem Alaptörvényellenesnek nem találták mindezt.

Hadd szemléltessem egy példával az esetet. Egy magasugró mondjuk átugorja a két méter magasra helyezett lécet, ha 5 cm-rel magasabbra állítják már leveri. Az adósok havi törlesztőrészletét 20-40%-al is magasabbra állították bevallottan tisztességtelen tételekkel, hogy ” leverje a lécet”, majd végrehajtást indítottak ellenük. Fél évtizednyi harc után bebizonyítottuk, hogy tisztességtelenül jártak el, de a hatalmi elit hagyta a léceket leverten, az adósokat kifosztottan és ebben bűnrészessé vált a Kúria, ki a pénzkölcsönnyújtást pénztartozás megadásává minősítette a bank számára, hogy kimossa az ürüléket Csányi és bűntársai alól. Ilyet még a világtörténelem nem tapasztalt, hogy pénztartozás megadásából viszonttartozása keletkezett volna valakinek, hogy pénztartozás megadására ügyleti kamatot lehessen számolni, de Magyarországon ez is sikerült, hol van ehhez képest Rákosi narancsa?

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Az Alkotmánybíróság bűnrészessé vált azáltal, hogy nem tárgyalta vagy elutasította az elszámolási törvény és a forintosítási törvény Alaptörvény ellenességét. De ha Fidesz alapító tagból lehet alkotmánybíró, az mindent megmagyaráz és érthetővé tesz, még az értetlenek számára is.

Az Alkotmánybírák nem találták aggályosnak, hogy a bank beszámíthatja, vagyis megtarthatja, saját maga rendelkezhet továbbra is a tisztességtelenül, erőszakos módon, általa kiszámlázott és beszedett összegekkel, nem találta aggályosnak, hogy a politikai garnitúra mindezt túlfizetésnek minősítette, holott erre az érvényes jogszabályok nem adnak lehetőséget és nem találta aggályosnak, hogy forintosítottak valamit, amiben sosem vett részt idegen deviza.Mindazok, akik csak a szerződésekben leírtakat vizsgálták, a valós teljesítés és teljesítési igazolás nélkül, kivétel nélkül e nemzet sírásói. Képzeljék el, ha egy termelő a leszerződött 100 tonna termény helyett csak 50 tonna megtermett terményt adna le, de leszámlázná a szerződésben foglalt 100 tonnát, nézne nagyot az átvevő…nembeszélve  a számviteli törvény megsértéséről, mely kötelezően a valós gazdasági eseményt kéri lekönyvelni.

Ezzel a szégyenfolttal új életet kezdeni nem lehet, ezt büntetlenül megúszni nem lehet, hiába írja a Kúria a honlapján, hogy ”Az ítélt dolgot  igazságként kell elfogadni”.

Szeretnék ennyivel megúszni, hát nem fogják. A teljes bagázst az emberjogi bíróság elé fogjuk citálni. Ettől függetlenül mindenki készüljön fel a legrosszabbra, testben és lélekben erősítse magát, mert a harc elkerülhetetlen. Csak azok nem látják az égbekiáltó igazságtalanságot, akik nem akarják, lelkük rajta.

Kásler Árpád [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM