A TE BANKOD IS TISZTESSÉGTELEN?

A TE BANKOD IS TISZTESSÉGTELEN?
loading...

A TE BANKOD IS TISZTESSÉGTELEN?


Pünkösdi Plakát Pótlás. Néhány bankról leszedték a tegnapi figyelemfelhivó plakátokat. Ez okot adott egy újabb véleménynyilvánítás rá. HAJRÁ!

 
Az uncsi bankon is visszatettem a Pünkösdi Plakátokat. – Póka László.


Figyeljétek mit üzennek a reklámjaikkal:

– „Mindent megterveztem, most megcsinálom”
– „Nekem jöhet sok a jóból”

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Én azt mondom, hogy ne hagyjuk, hogy megcsinálják, amit megterveztek. Cselekedjünk, hogy sok a jóból, ne a bankoknak, bankároknak, és idomított majmaiknak a politikusoknak jusson, hanem nekünk, embereknek.

Cselekedj hívás nélkül! Cselekedj, mert Te úgy gondolod! Ne várj másokra! Hajrá! – Póka László,  Nem adom a házamat mozgalom.

Sokan jeleztétek, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

loading…


Read previous post:
ITT OLVASHATÓ A BANK ELLENI FELJELENTÉS.
ITT OLVASHATÓ A BANK ELLENI FELJELENTÉS.

ITT OLVASHATÓ A BANK ELLENI FELJELENTÉS. Rendőrségi feljelentés CSALÁSÉRT az R... Bank ellen!!! - Vezér-Szörényi László.   BRFK V. kerületi...

KIZÁRT, HOGY CSALÁS TÖRTÉNT A DEVIZAHITELEKKEL!
KIZÁRT, HOGY CSALÁS TÖRTÉNT A DEVIZAHITELEKKEL!

KIZÁRT, HOGY CSALÁS TÖRTÉNT A DEVIZAHITELEKKEL! Ti küldtétek - Valóban csak illúzió. A demokrácia illúziója. Hogy maradj a seggeden nyugton....

Close