TÁRGYALÁSON: KÉRDÉSEK A BANKÁRHOZ.

TÁRGYALÁSON: KÉRDÉSEK A BANKÁRHOZ.

TÁRGYALÁSON: KÉRDÉSEK A BANKÁRHOZ.

[good_old_share]


Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda –

 

Amikor egy perben egy bankárt kell kihallgatni tanúként, pont olyan érzésem van, mintha a magyar kormánnyal, annak képviselőivel vitáznék.
Mindegyik Bodóné, akik mindig másról beszélnek, amikor a bor árát kérik tőlük. És a bírók benyalják rendre ezt a mellébeszélést, majd engem fenyegetnek bírsággal, amikor nyolcadszor is felteszem ugyanazt a kérdést.

NCK: neked volna valami ötleted, hogy miként lehetne szóra bírni őket?

 

Szintén a témához tartozik:

Komolyan borzasztóak ezek a napok. Pártunk és Kormányunk a maradék jogaitól is szisztematikusan megfosztja a polgári létforma utolsó felvillanásait is.

A Magyar Ügyvédi Kamara és területi kamarák elnökségi tagjai hallgatnak. Újra csak 4-5 ügyvéd emeli fel a szavát.
Ezek szerint a magyar ügyvédi társadalom nem érdekelt a jogàllami berendezkedésben? Avagy azt gondolják, hogy az ügyvédség társadalmi presztízsének árt a jogokért kiáltás? Avagy az ügyvédi méltósàgot rombolja a tiltakozás?

loading...

Hová kerültünk???? – Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

MI TÖRTÉNNE, HA MINDEN DEVIZAKÁROSULT EGYSZERRE ABBAHAGYNÁ A FIZETÉST?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...
 [good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM