POLITIKUS URAK! KÉPVISELJE MÁR VALAKI A DEVIZAKÁROSULTAKAT!

POLITIKUS URAK! KÉPVISELJE MÁR VALAKI A DEVIZAKÁROSULTAKAT!

POLITIKUS URAK! KÉPVISELJE MÁR VALAKI A DEVIZAKÁROSULTAKAT!

[good_old_share]


Ti küldtétek – Tóth Lajos: Mindenki tudja, hogy csalás történt, annak is a többszörösen minősített esete. A politikus urak is tisztában vannak ezzel.
A csaló dőzsöl, az áldozat fizet élete végéig. Csakhogy értsék azok is, akik elítélik a devizahiteleseket: csalárd módon a bank hitelt adott.

loading...

Ennek a bankok által is felértékelt jelzálogtárgy volt a fedezete. (A bank ennek az értéknek csak a 80 %-t kockáztatta, hiszen a 20 % önerőt a hitelesnek biztosítani kellett!)

A hiteles éveken keresztül fizette a havonta növekvő részleteket. Mikor már nem tudta fizetni – a hitelező bank (törvénysértő módon kiszolgáltatva egy harmadik félnek a hiteles adatait) a jelzálog tárgyat elvitte, vagy lefoglalta.

Ezután, bírósági eljárás keretében (ahol a bírák nem álltak szakmájuk magaslatán, finoman szólva) további fizetési kötelezettséget állapítottak meg a hiteles részére.

Tessenek összeadni! Óvatos számítás szerint is a felvett összeg 3-5 x-e!

Mindent egybevetve: hivatalból a bűnüldöző szerveknek már régen el kellett volna járni ez ügyekben.Új-Zéland elsőként jött ki a válságból, mert ott 6 bankvezért azonnal lecsuktak. Azóta tisztességes a hitelezés, működik az ország.

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Politikus urak! Képviselje már valaki azt a közel félmillió embert és tegyen büntető feljelentést! – Tóth Lajos.

NCK: Hazánkban a bankok 734 milliárd forintot vontak el a "deviza"-károsult családoktól szervezetten, folytatólagosan. Ezzel az összeggel a családok mellett értelemszerűen a nemzetgazdaságot is megkárosították.

 

A hazánkban működő nagyrészt külföldi tulajdonosi körrel rendelkező pénzintézetek éveken keresztül jogosulatlanul szedték be ügyfeleiktől ezeket az összegeket, élvezték annak hasznát, és ezzel párhuzamosan jogalap nélkül gazdagodtak.
Freisleben Vilmos, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) igazgatója: Az MNB összegzése szerint hazánkban a bankok által tisztességtelenül felszámított összeg 734 milliárd forint volt. A forintosítás során az elszámolásban 1,9 millió szerződés volt érintett. Egy átlagos jelzáloghiteles esetében 718 ezer forint volt a tisztességtelenül felszámított összeg.

Kérdés: a felsorolt tények után hivatalból mit tett a legfőbb ügyész? És melyik parlamenti párt tette meg a büntetőfeljelentést???

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A KORMÁNY AZONNAL SZÜNTESSE BE A VÉGREHAJTÁSOKAT!
A KORMÁNY AZONNAL SZÜNTESSE BE A VÉGREHAJTÁSOKAT!

A KORMÁNY AZONNAL SZÜNTESSE BE A VÉGREHAJTÁSOKAT! [good_old_share] Az idei évben, rekordszámú kilakoltatásra került sor.   3600 kilakoltatás történt, miközben...

ELJÖTT A DEVIZAHITELESEK IDEJE.
ELJÖTT A DEVIZAHITELESEK IDEJE.

ELJÖTT A DEVIZAHITELESEK IDEJE. [good_old_share] A Jobbik a devizahitel-károsultakat is várja a pénteki demonstrációra - közölte Z. Kárpát Dániel, az...

Close