POLITIKUS URAK! KÉPVISELJE MÁR VALAKI A DEVIZAKÁROSULTAKAT!

POLITIKUS URAK! KÉPVISELJE MÁR VALAKI A DEVIZAKÁROSULTAKAT!

POLITIKUS URAK! KÉPVISELJE MÁR VALAKI A DEVIZAKÁROSULTAKAT!

[good_old_share]


Ti küldtétek – Tóth Lajos: Mindenki tudja, hogy csalás történt, annak is a többszörösen minősített esete. A politikus urak is tisztában vannak ezzel.
A csaló dőzsöl, az áldozat fizet élete végéig. Csakhogy értsék azok is, akik elítélik a devizahiteleseket: csalárd módon a bank hitelt adott.

Ennek a bankok által is felértékelt jelzálogtárgy volt a fedezete. (A bank ennek az értéknek csak a 80 %-t kockáztatta, hiszen a 20 % önerőt a hitelesnek biztosítani kellett!)

A hiteles éveken keresztül fizette a havonta növekvő részleteket. Mikor már nem tudta fizetni – a hitelező bank (törvénysértő módon kiszolgáltatva egy harmadik félnek a hiteles adatait) a jelzálog tárgyat elvitte, vagy lefoglalta.

Ezután, bírósági eljárás keretében (ahol a bírák nem álltak szakmájuk magaslatán, finoman szólva) további fizetési kötelezettséget állapítottak meg a hiteles részére.

Tessenek összeadni! Óvatos számítás szerint is a felvett összeg 3-5 x-e!

Mindent egybevetve: hivatalból a bűnüldöző szerveknek már régen el kellett volna járni ez ügyekben.Új-Zéland elsőként jött ki a válságból, mert ott 6 bankvezért azonnal lecsuktak. Azóta tisztességes a hitelezés, működik az ország.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Politikus urak! Képviselje már valaki azt a közel félmillió embert és tegyen büntető feljelentést! – Tóth Lajos.

NCK: Hazánkban a bankok 734 milliárd forintot vontak el a "deviza"-károsult családoktól szervezetten, folytatólagosan. Ezzel az összeggel a családok mellett értelemszerűen a nemzetgazdaságot is megkárosították.

 

A hazánkban működő nagyrészt külföldi tulajdonosi körrel rendelkező pénzintézetek éveken keresztül jogosulatlanul szedték be ügyfeleiktől ezeket az összegeket, élvezték annak hasznát, és ezzel párhuzamosan jogalap nélkül gazdagodtak.
Freisleben Vilmos, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) igazgatója: Az MNB összegzése szerint hazánkban a bankok által tisztességtelenül felszámított összeg 734 milliárd forint volt. A forintosítás során az elszámolásban 1,9 millió szerződés volt érintett. Egy átlagos jelzáloghiteles esetében 718 ezer forint volt a tisztességtelenül felszámított összeg.

Kérdés: a felsorolt tények után hivatalból mit tett a legfőbb ügyész? És melyik parlamenti párt tette meg a büntetőfeljelentést???

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM