SZERESSÜK CSÁNYI SÁNDORT?

SZERESSÜK CSÁNYI SÁNDORT?

SZERESSÜK CSÁNYI SÁNDORT?

[good_old_share]


NYÍLT LEVÉL CSÁNYI SÁNDORNAK- AVAGY EGY FELJELENTÉS ZAKLATÁSÉRT MARGÓJÁRA.
Nem adom a házamat mozgalom – TZS. Csányit nem mi, hanem az Igazság zaklatja. Nem tud mit kezdeni azzal, hogy pár tíz ember nem teszi önként a fejét a hurokba.

Érthetetlen. A kifosztott lakosság nagy többsége tudja a dolgát. Fizetnek, mint a katonatiszt, ameddig tudnak, ha pedig nem, akkor lehajtott fejjel és bűnbánó képpel kiköltöznek az otthonaikból. Többnyire önként, még ki is festenek. Ellenállás zéró. Ez a világ rendje, mondják, a gazdag diktál, mert övé a Hatalom.

Ezzel szemben van pár ember, akiknek az a véleménye, hogy csak az a kölcsön jár vissza, amit meg is kaptak. Meg azt is gondolják, hogy kétféle ember létezik. Az egyik, aki másokból, a másik pedig, aki másokért él.
Na most az a bankvezér, akinek az irányítása alatt embereket tömegesen tesznek ki az otthonaikból, gyermekeket szakítanak el a szüleiktől…Nekünk határozott véleményünk van arról, hogy melyik kategóriába tartozik. És azt gondoljuk, hogy ez nem helyes, mondhatnánk, nem erkölcsös, de azt is simán, hogy orbitális gazság, az egész magyar lakosság elleni vérlázító tömegpusztítás. Szembemegy örök érvényű, mindenek felett álló erkölcsi törvényekkel.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Persze a földi törvényeket is két lábbal tiporja, de miután ezek nincsenek kőbe vésve, így önkényesen lehet őket értelmezni és változtatni. Nem úgy az Univerzum törvényeit! Azok bizony kőbe vannak vésve. És még véletlenül sem tartalmaznak olyan parancsolatokat, hogy vedd el más ember munkájának gyümölcsét, más kiszolgáltatott és nyomorúságos helyzetéből húzz hasznot, meg más kárán nyerészkedj, valamint nyugodtan tipord el embertársaidat a még nagyobb profit érdekében.
A szíve mélyén jászárokszállási Csányi Sándor is tudja ezt. Isten báránykája eltévedt, de mi azért vagyunk, hogy segítsünk neki visszatalálni arra az útra, amit őseink hagytak mindannyiunk örökségéül.

Szokták mondani, hogy a halotti ruhának nincs zsebe. El lehet dönteni, hogy továbbra is fosztogatja a lakosságot, még több embert tesz utcára, aminek következtében a fél ország minimum köpköd utána (hogy rosszabbra ne gondoljunk), de választhatja azt is, hogy bocsánatot kér, és megkérdezi, hogy hogyan tudja jóvá tenni. Ez utóbbi esetben még az is lehet, hogy több millió magyar ember fogja tisztelni, dicsfény fogja övezni nevét, és be fogja írni magát a történelem könyvekbe. Mi biztosan fejet hajtanánk előtte.

loading…


FIGYELEM! Többen is jelezték, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

Azzal is tisztában vagyunk, hogy ehhez nem kis bátorság kell. De Csányi Sándor már bebizonyította, hogy nagy dolgokra képes! Mi drukkolunk, és amíg el nem dönti, addig emlékeztetőül továbbra is oda fogunk járni a házához.

Hajrá Csányi Sándor! – Nem adom a házamat mozgalom – TZS. [apss_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM