Segítsünk közösen! Segítség és támogatás kérése

SEGÍTSÜNK KÖZÖSEN! Segítség és támogatás kérése

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

Katalin vagyok Karcagról!

Szeretném a segítségüket kérni! 2x volt súlyos autóbalesetem, 10 hónap alatt sok törésem volt. Bordák, mindkét láb, kézfej, csigolya, arc, áll darabosan: meg lett műtve, az arcom be van lemezelve, már hónapok óta szinte állandóan be van gyulladva, állandóan fáj, aludni sem tudok!

 A szájsebész azt mondta, ki kell venni a lemezt, de amit helyette beépítenének fizetős.

Rekonstrukciós műtétre lenne szükségem a fájdalmak miatt, nem SZÉPÍTŐ, nem plasztikai műtét, de sajnos a TB. nem finanszírozza, ezért kérném az emberek segítségét.

Eddig én segítettem sok emberen, mégis én kérem most a segítséget!


Sajnos én rehab járadékos vagyok, férjem 12 éve leszázalékolt. Még a jelzáloghitelemet, rezsimet is nehezen tudom fizetni, nem tudok miből műtétre spórolni!

 Ezért fordulok az emberekhez. Abban reménykedek, hogy vannak még segítő, jólelkű emberek! Arcműtéten kívül még 2 műtét vár rám, gerincsérv, ami sajnos fájdalmakat okoz.

 A kezemet is műteni kell. Nagyon kérem önöket, segítsenek nekem!!!

A Karcag Tv is leadta már a riportot ott is érdeklődhetnek, hogy igaz mit leírtam.


Kérem, hogy aki tud, segítsen! Számlaszám: 70100114-15345060 (Takarékszövetkezet)

Tóth Károlyné

Telefonszám: 30/685-8044

Köszönöm: Kati Tóthné

Cikkek a balesetről ide,

és ide kattintva érhetőek el.


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM