Segítsünk közösen! Segítség és támogatás kérése

SEGÍTSÜNK KÖZÖSEN! Segítség és támogatás kérése

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

Katalin vagyok Karcagról!

Szeretném a segítségüket kérni! 2x volt súlyos autóbalesetem, 10 hónap alatt sok törésem volt. Bordák, mindkét láb, kézfej, csigolya, arc, áll darabosan: meg lett műtve, az arcom be van lemezelve, már hónapok óta szinte állandóan be van gyulladva, állandóan fáj, aludni sem tudok!

 A szájsebész azt mondta, ki kell venni a lemezt, de amit helyette beépítenének fizetős.

Rekonstrukciós műtétre lenne szükségem a fájdalmak miatt, nem SZÉPÍTŐ, nem plasztikai műtét, de sajnos a TB. nem finanszírozza, ezért kérném az emberek segítségét.

Eddig én segítettem sok emberen, mégis én kérem most a segítséget!


Sajnos én rehab járadékos vagyok, férjem 12 éve leszázalékolt. Még a jelzáloghitelemet, rezsimet is nehezen tudom fizetni, nem tudok miből műtétre spórolni!

loading...

 Ezért fordulok az emberekhez. Abban reménykedek, hogy vannak még segítő, jólelkű emberek! Arcműtéten kívül még 2 műtét vár rám, gerincsérv, ami sajnos fájdalmakat okoz.

 A kezemet is műteni kell. Nagyon kérem önöket, segítsenek nekem!!!

A Karcag Tv is leadta már a riportot ott is érdeklődhetnek, hogy igaz mit leírtam.


Kérem, hogy aki tud, segítsen! Számlaszám: 70100114-15345060 (Takarékszövetkezet)

Tóth Károlyné

Telefonszám: 30/685-8044

Köszönöm: Kati Tóthné

Cikkek a balesetről ide,

és ide kattintva érhetőek el.


Facebook hozzászólások

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM