Rezsicsökkentés csökkentése és ami mögötte van

Dr. Varga-Damm Andrea, Nemzeti Civil Kontroll, rezsicsökkentés

Téged érint augusztustól a gáz és az áram világpiaci árának hazai bevezetése? Figyelem! A videó után, az oldal alján szavazás!!!

Rezsicsökkentés, vagy inkább rezsi emelkedés??? Mi az igazság?? Szavazás az oldal alján!

A világpiaci árat, vagy annál jóval többet kénytelenek a Magyar családok fizetni a gáz illetve az áramért? – Dr. Varga-Damm Andrea elmondja véleményét.
Amíg van orosz gáz, addig van rezsicsökkentés, amikor nincs, nem lesz rezsicsökkentés. Mondta ezt Orbán Viktor 2022. január 31-én. Orosz gáz van, a kormány pedig megfizethetetlenné tenné 900 000 háztartás számára a gáz és áram árát.

Azért határozta meg a kormány 913 Ft-ban az átlagfogyasztás feletti gázárat, és 242 Ft-ban az átlag fogyasztás feletti áramárat, mert a társadalom egynegyedével kívánja kifizettetni a teljes társadalom rezsiköltségének emelkedését, az oligarchák zsebének tömése érdekében.

Ha valóban a világpiaci árhoz kívánnák igazítani az áram és a gáz árát, a gáz nem lehetne több köbméterenként 532 Ft-nál, az áram ára pedig nem lehetne több kilowattóránként 63 Ft-nál. Dr. Varga-Damm Andrea

[poll id=”19″]
Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM