RENDKÍVÜLI ÜLÉS: “DEVIZA”-RENDEZÉS, BÉRLAKÁSPROGRAM.

RENDKÍVÜLI ÜLÉS: "DEVIZA"-RENDEZÉS, BÉRLAKÁSPROGRAM.

RENDKÍVÜLI ÜLÉS: "DEVIZA"-RENDEZÉS, BÉRLAKÁSPROGRAM.

[good_old_share]


Nem jönnek be a munkahelyükre! Hol vannak önök? – tette fel a kérdést Z. Kárpát Dániel.

 

A FIDESZ-KDNP-t most sem érdekelte ez a téma! Csak a szavazatok száma a fontos-köztük a károsultak szavazatai. (persze csak akkor, ha van még olyan „deviza”-károsult, aki hisz a FIDESZ-KDNP-nek!)

loading...Miközben a Jobbik szakpolitikusa beszélt, a 3 (azaz három) kormánypárti képviselő jól elfoglalta magát mással.

Z. Kárpát Dániel – Rendkívüli ülés: bérlakásprogramról és a devizás rendezésről beszéltem – három kormánypárti jött be a munkahelyére…Z. Kárpát Dániel napirend előtti felszólalása – 2018. 03. 21.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Melyik pártot választod 2018. április 8-án?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
"DEVIZAHITELEK"-AZ MSZP PEREKKEL IS KÉSZÜL.
“DEVIZAHITELEK”-AZ MSZP PEREKKEL IS KÉSZÜL.

"DEVIZAHITELEK"-AZ MSZP PEREKKEL IS KÉSZÜL. [good_old_share] Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!  Mesterházy Attilának címzett levelére a deviza hitelekkel, a bankok magatartásával...

MEGFIGYELÉS - LEHALLGATTÁK A DEVIZAKÁROSULT TÜNTETŐKET?
MEGFIGYELÉS – LEHALLGATTÁK A DEVIZAKÁROSULT TÜNTETŐKET?

MEGFIGYELÉS - LEHALLGATTÁK A DEVIZAKÁROSULT TÜNTETŐKET? [good_old_share] Folyamatosan megfigyelik és lehallgatják, a Póka László által vezetett Nem adom a házamat...

Close