PROFI MEGOLDÁS: LÉTRE NEM JÖTT, SEMMIS, RÉSZLEGESEN SEMMIS SZERZŐDÉS.

PROFI MEGOLDÁS: LÉTRE NEM JÖTT, SEMMIS, RÉSZLEGESEN SEMMIS SZERZŐDÉS.

PROFI MEGOLDÁS: LÉTRE NEM JÖTT, SEMMIS, RÉSZLEGESEN SEMMIS SZERZŐDÉS.

[good_old_share]


Amikor a bíró is dícséri a keresetet, az már tényleg elismerésre méltó védelem. – Járvás Éva.

 
Miért említésre méltó és nagy öröm ez a vh-felfüggesztés, amikor ma tömegével függesztik fel a pereket az uniós csodára apellálva?
Pont ezért.

Ez a vh-megszüntető kereset éppen hogy nem az időhúzásra játszik, hanem a profi megoldásra. Létre nem jött, semmis, részlegesen semmis, amit nem csak állít, hanem bizonyít is.

Megállapítás, mit, miért, mik a szabályok, mik a bizonyítékok. Részletesen kidolgozva, egér utat nem hagyva.

Ilyen kereset láttán bíró örömmel tárgyalja az ügyet és értékeli a komoly szakmai munkát amit a kereset tükröz.

 

Nagy öröm ez mindannyiunk számára, mert az ilyen beadványok által érti meg, látja át az egész történést a bíró, és tanulja meg, hogy mi a nagy baj gyökere.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Gyakran szoktam mondani, hogy ha valaki valamit megért, soha többé nem tud úgy gondolkodni, ahogyan a megértés előtt. A másik szempont pedig az, hogy így lehet a bírót partnerré tenni és nem ellenséggé. Nem szídni kell őket, hanem "tanítani".
Igen, ehhez kell egy olyan ügyvéd, mint csoportunk egyik gyöngyszeme Dr. Székely Edit, aki az érvekből olyan hálót sző, amit a bíró örömmel vet rá a fenevadra. Köszönjük szépen! – Járvás Éva.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM