A „DEVIZA”-KÁROSULTAK SOROS BÉRENCEK?

A „DEVIZA”-KÁROSULTAK SOROS BÉRENCEK?

A „DEVIZA”-KÁROSULTAK SOROS BÉRENCEK?

[good_old_share]


Nagyon úgy tűnik, hogy a kormánypártok ezzel akarják megvádolni az átvert „devizásokat”, vagy azokat, akik őket kívánják védeni abankok helyett.Elég furcsa indokkal (vagy inkább kifogással) utasítja el a FIDESZ-KDNP azt az indítványt, melyről egy rendkívüli parlamenti ülés keretében születhetne döntés.

loading...

A kilakoltatási moratóriumot újra bevezető indítványt az MSZP és az LMP által közösen szorgalmazott rendkívüli parlamenti ülésen szavaznák meg, augusztus végén. Közben kiderült, hogy a kilakoltatási moratórium ismételt bevezetését a Jobbik is támogatja.

Videók alább!

 

Már csak az a kormánykoalíció hiányzik, aki 2010-ben, és 2014-ben is a „deviza”hitelesek megmentését ígérte a választások előtt.

Több tízezer ember kerülhet utcára…

De ez a tény a FIDESZ-KDNP-t nem nagyon zavarja! Sőt, ők úgy látják, hogy nincs semmi baj, mert a „deviza”-károsultakat már megmentették.

A valóság mást mutat, de vannak olyanok, akik azt nem akarják látni!

 

„Felvettük a kapcsolatot devizahitelesekkel, illetve ők is keresték velünk a kapcsolatot. Ők annyit mondtak, hogy tízezer egészen biztos, az ő számításaik szerint tízezer kilakoltatás megindul, de valószínűleg ez ennél még nagyobb is lehet. Tehát inkább a tízezres nagyságrendről beszélünk, ezek hatalmas számok. És emellett persze ott vannak pedig inkább százezres nagyságrendben azok, akik ugyan még tudják nyögni a részleteket, nem tartanak ott még, hogy kilakoltatás legyen, hetvenezer ember van olyan, akiknél nagyon nagy a baj, de ezenfelül is vannak azok, akiknek, ugye, most például megnövekedett néhány hónapja lejárt az árfolyamrögzítés, és ott azonnal 15 százalékkal megnövekedtek a részletek” – mondta el Hadházy.

loading...

A videó után a cikk folytatódik!
És közben folynak a kilakoltatások…De Orbánt és a FIDESZT ez nem nagyon zavarja…

 

Orbán nem akarja látni a valóságot…sőt, az általa vezetett FIDESZ-frakció sem!

Orbán egyenesen azt állítja, hogy az országot és a Magyar családokat kimentették a „deviza”-hitelek csapdájából:
Ne maradj le semmiről! Kattints ide és iratkozz fel a hírlevelekre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
BUKIK A NAGY "DEVIZA" BECSALI.
BUKIK A NAGY “DEVIZA” BECSALI.

BUKIK A NAGY "DEVIZA" BECSALI. [good_old_share] Hitelszövetség Hivatalos Oldala - Véleményünk szerint alapjaiban téves a korlátlan árfolyamkockázat fogyasztókra történő terhelése...

"DEVIZAHITELES FORDULAT"-MÉGIS MEGOSZTJÁK AZ ÁRFOLYAMKOCKÁZATOT?
“DEVIZAHITELES FORDULAT”-MÉGIS MEGOSZTJÁK AZ ÁRFOLYAMKOCKÁZATOT?

"DEVIZAHITELES FORDULAT"-MÉGIS MEGOSZTJÁK AZ ÁRFOLYAMKOCKÁZATOT? [good_old_share] Hatalmas segítség, és nem utolsó sorban jogilag is fontos lépés lenne az, ha a"deviza"-hitelekhez...

Close