A „DEVIZA”-KÁROSULTAK SOROS BÉRENCEK?

A „DEVIZA”-KÁROSULTAK SOROS BÉRENCEK?

A „DEVIZA”-KÁROSULTAK SOROS BÉRENCEK?

[good_old_share]


Nagyon úgy tűnik, hogy a kormánypártok ezzel akarják megvádolni az átvert „devizásokat”, vagy azokat, akik őket kívánják védeni abankok helyett.Elég furcsa indokkal (vagy inkább kifogással) utasítja el a FIDESZ-KDNP azt az indítványt, melyről egy rendkívüli parlamenti ülés keretében születhetne döntés.

A kilakoltatási moratóriumot újra bevezető indítványt az MSZP és az LMP által közösen szorgalmazott rendkívüli parlamenti ülésen szavaznák meg, augusztus végén. Közben kiderült, hogy a kilakoltatási moratórium ismételt bevezetését a Jobbik is támogatja.

Videók alább!

 

Már csak az a kormánykoalíció hiányzik, aki 2010-ben, és 2014-ben is a „deviza”hitelesek megmentését ígérte a választások előtt.

Több tízezer ember kerülhet utcára…

De ez a tény a FIDESZ-KDNP-t nem nagyon zavarja! Sőt, ők úgy látják, hogy nincs semmi baj, mert a „deviza”-károsultakat már megmentették.

A valóság mást mutat, de vannak olyanok, akik azt nem akarják látni!

 

„Felvettük a kapcsolatot devizahitelesekkel, illetve ők is keresték velünk a kapcsolatot. Ők annyit mondtak, hogy tízezer egészen biztos, az ő számításaik szerint tízezer kilakoltatás megindul, de valószínűleg ez ennél még nagyobb is lehet. Tehát inkább a tízezres nagyságrendről beszélünk, ezek hatalmas számok. És emellett persze ott vannak pedig inkább százezres nagyságrendben azok, akik ugyan még tudják nyögni a részleteket, nem tartanak ott még, hogy kilakoltatás legyen, hetvenezer ember van olyan, akiknél nagyon nagy a baj, de ezenfelül is vannak azok, akiknek, ugye, most például megnövekedett néhány hónapja lejárt az árfolyamrögzítés, és ott azonnal 15 százalékkal megnövekedtek a részletek” – mondta el Hadházy.

A videó után a cikk folytatódik!
És közben folynak a kilakoltatások…De Orbánt és a FIDESZT ez nem nagyon zavarja…

 

Orbán nem akarja látni a valóságot…sőt, az általa vezetett FIDESZ-frakció sem!

Orbán egyenesen azt állítja, hogy az országot és a Magyar családokat kimentették a „deviza”-hitelek csapdájából:
Ne maradj le semmiről! Kattints ide és iratkozz fel a hírlevelekre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM