Póka László-FELHÍVÁS. Bankár! Van még “töltény” a tárban!

loading...

Tisztelt Navratil Attila!

Korábbi felhívásomra volt néhány bátor jelentkező, így 2013. december 8-án megtartjuk azt az összejövetelt, ahol arról fogunk beszélgetni korábbi hitelügyintézőkkel, hitelközvetítőkkel, hogy hogyan tudnánk bizonyítani, hogy átverték az ügyfeleket a bankok.

Kérem, hogy ahol csak tudják, jelenítsék meg ezt az információt, hogy minél több érintetthez eljuthasson a találkozó híre.

Részletek, és felhívás a levél alján található.

Tisztelettel: Póka László

loading...

Nem adom a házamat mozgalom


Hogyan verték át a bankok az ügyfeleket a kölcsönszerződések aláírásakor?

Erre fogjuk keresni a választ 2013. december 8-án 10 órától Ingatlan, és hitel közvetítőkkel, hitel ügyintézőkkel.

Most kizárólag szakmabelieket várunk előzetes regisztráció alapján. Regisztráció: pokalaszlo@nemadomahazamat.hu

Most azt nem fogjuk érinteni, hogy miért voltak hibásak, rosszak a szerződések. Nem beszélünk a jogi részével. Kizárólag azzal foglalkozunk, hogy a bankok mit mondtak el, és mit nem.

Kérem, hogy mindenki hozzon magával oktatási anyagokat, feljegyzéseket, és egyéb bizonyítékokat.

Aki csak teheti ossza meg, és küldje el ímélben ingatlanirodák, hitelirodák részére, hogy minél többen kedvet kaphassanak. (Akár a korábbi figyelemfelhívó levelemmel együtt is küldhetitek.)

Természetesen várjuk azokat a banki dolgozókat is, akik korábban ügyintézői voltak a devizaalapú kölcsönöknek.

Mi a célunk?


Szeretnénk egy olyan csapatot összehozni, akik hajlandók elmondani, és tanúsítani, hogy valóban megtévesztéssel, téves információkkal, információk elhallgatásával történtek a szerződéskötések. Nagy áttörés lehet, hiszen ezzel végre elindulhat a nyomozás bűncselekmények gyanúja miatt.

Ha pedig bűncselekmény történt, akkor egészen más lesz az elszámolás is.

Mint ahogyan mindig is mondtam, változást csak együtt, mindenki aktív közreműködésével tudunk elérni. Ezért fontos, hogy minél többen segítsetek abban, hogy eljusson az érintettekhez az információ, és ők segíthessenek felderíteni a disznóságokat.

Tervezem, hogy a résztvevők szándékától függően akár videót is készítünk az elhangzottakról. (Tudjátok, én szeretem a kényes dolgokat nyilvánosan intézni.)

Sokan nem is sejtik, hogy vannak többen a harcosok között, akik korábban foglalkoztak devizahitelek közvetítésével. Ők többnyire az miatt nem akartak ezzel előállni, mert látták, hogy velem mit művelt a média az ellenérdekeltek felkérésére, nyomására. A sok agymosott hőzöngő, pedig ezt felkapta, ahogyan lenni szokott.


Van néhány jelentkező, akik reményeim szerint vállalják, mert tudják, hogy áttörést hozhat a harcunkban. Ezek mindannyian foglakoztak hitelek közvetítésével, és elmondásuk szerint fontosnak tartják, hogy fény derüljön a disznóságokra.

Remélem jó néhány embernek lesz bátorsága ahhoz, hogy leleplezzük a csalást.

A korábbi felhívás ide kattintva olvasható

Szólj hozzá

Hozzászólás