PÓKA LÁSZLÓ – A TÁRGYALÁS

PÓKA LÁSZLÓ - A TÁRGYALÁS.

PÓKA LÁSZLÓ – A TÁRGYALÁS

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

[cn-social-icon]

Pénteken a Törvényszék legszebb termében nem Póka Laciról lesz szó.

Ahogyan készülök a tárgyalásra, egyre inkább úgy gondolom, hogy Pénteken, április 10-én nem feltétlenül rólam lesz szó.

Pénteken a szólásszabadság és véleménynyilvánítás szabadsága fog összecsapni a hatalom önkény és korlátlan uralom utáni vágyával.

A Törvényszéknek arról kell döntenie, hogy hagyja-e hogy az uralkodási vágytól elborult elmék elnyomják azokat a hangokat, amik igazságért, szabadságért kiáltanak. Bátor döntésre lesz szükség. Bízom benne, hogy bátor döntést fog hozni a Törvényszék.

Dr. Damm Andrea fog védeni. Alapos munkával és az Ő szakértésével kidolgoztuk, hogy miként fogunk a képtelen vádak ellen védekezni.
Mindenki, aki személyes támogatásával tiszteli meg az eseményt hozzájárul az igazság érdekében folyó küzdelem sikeréhez.

Hiszen nem Póka Laciról lesz szó. Leginkább nem róla, hanem azokról, "akik nem tudják még, hogy nem elég. Még nem elég."

Helyszín: Budapest V. kerület Markó u. 27. II. emelet 36. (Nagyobb termet kaptunk, ezért változott) Tárgyalás kezdete: 8:30. A videó, ami miatt elindult a balhé:FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM