ELLENTMONDÁS HIÁNYA + RÓNA PÉTER LEVELE

ELLENTMONDÁS HIÁNYA + RÓNA PÉTER LEVELE.

ELLENTMONDÁS HIÁNYA + RÓNA PÉTER LEVELE

Várhelyi Tamás‎: Devizahiteled van? Kezedben a megoldás Facebook bejegyzése

[cn-social-icon]

Kedveseim!

loading...

Sokszor találkozunk azzal, hogy az adósok kifogásolják, hogy rajtuk nem segít senki…

Nyilvánvaló, hogy a jogvitának van olyan fázisa, ahol szakember segítsége nélkül nehéz sikereket elérni. Azonban amit ma, hiteles forrásból hallottam, az világosan megmagyarázza, hogy miért juthatott ide az egész történet.

Bírósági statisztika szerint, az 1 millió forint alatti fizetési meghagyások 95% (!!!) százaléka emelkedik ELLENTMONDÁS HIÁNYÁBAN jogerőre!!!Ez azt jelenti, hogy minden 100 adósból csak 5 (!!!) veszi a fáradtságot, hogy egyetlen árva mondatot intézzen a közjegyzőhöz!!!

Kapcsolódó cikk: VÉDD MAGAD! “HITELESEKNEK” FONTOS ISMERETEK! MOKK-os levélre ellentmondás!Ha Bankod (vagy pénzügyi vállalkozásod, faktoring – továbbiakban most: bank) megunja, hogy nem tudsz fizetni..TOVÁBB >>> http://www.civilkontroll.com/vedd-magad-hiteleseknek-fontos-ismeretek/

Ha valaki segítséget vár másoktól, először talán neki magának kellene valamit tenni a SAJÁT ügye érdekében! Várhelyi Tamás

loading...

És akadnak szép számmal olyanok is, akik küzdenek a jogaikért.

Róna Péter levele

Tisztelt Horváth Ferencné!

Minden tiszteletem az Öné. Számomra is elképesztő. hogy egy magát civilizáltnak vélt jogrendszerben az, ami megtörtént a deviza adósokkal megtörténhet. Mint ahogy a snittben látható, én is azon a véleményen vagyok, hogy a legjobb támadás az elszámolás számonkérése.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.
Nem vagyok magyar jogász (én a New York-i ügyvédi kamarának vagyok a tagja), de az általam ismert jogrendszerekben az eljárás a törlesztő számla előállításához használt szoftver bekérésével kezdődne.

Feltehetőleg az ügyészségnek erre van módja. Innen a következő lépés a szoftver paramétereinek összehasonlítása a szerződésben foglaltakkal illetve a tényekkel (mint pl. a svájci franc kamat tényleges szintjével a számlában használthoz viszonyítva).

Kívánok Önnek sok-sok erőt, és ha netán segíteni tudok, (amit megnehezít az, hogy Angliában élek) állok rendelkezésére.

Tisztelettel, Róna Péter [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
PÓKA LÁSZLÓ - A TÁRGYALÁS.
PÓKA LÁSZLÓ – A TÁRGYALÁS

PÓKA LÁSZLÓ - A TÁRGYALÁS Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll! [cn-social-icon] Pénteken a Törvényszék legszebb termében nem Póka Laciról lesz szó....

ADÓSRABSZOLGASÁG - 1,3 MILLIÓ AZ AUTÓ UTOLSÓ TÖRLESZTŐRÉSZLETE.
ADÓSRABSZOLGASÁG – 1,3 MILLIÓ AZ AUTÓ UTOLSÓ TÖRLESZTŐRÉSZLETE

ADÓSRABSZOLGASÁG - 1,3 MILLIÓ AZ AUTÓ UTOLSÓ TÖRLESZTŐRÉSZLETE [cn-social-icon] Kedves olvasók! Többen is kifogásolták, hogy a „deviza”- hitelekkel kapcsolatban rengeteg...

Close