ELLENTMONDÁS HIÁNYA + RÓNA PÉTER LEVELE

ELLENTMONDÁS HIÁNYA + RÓNA PÉTER LEVELE.

ELLENTMONDÁS HIÁNYA + RÓNA PÉTER LEVELE

Várhelyi Tamás‎: Devizahiteled van? Kezedben a megoldás Facebook bejegyzése

[cn-social-icon]

Kedveseim!

Sokszor találkozunk azzal, hogy az adósok kifogásolják, hogy rajtuk nem segít senki…

Nyilvánvaló, hogy a jogvitának van olyan fázisa, ahol szakember segítsége nélkül nehéz sikereket elérni. Azonban amit ma, hiteles forrásból hallottam, az világosan megmagyarázza, hogy miért juthatott ide az egész történet.

Bírósági statisztika szerint, az 1 millió forint alatti fizetési meghagyások 95% (!!!) százaléka emelkedik ELLENTMONDÁS HIÁNYÁBAN jogerőre!!!Ez azt jelenti, hogy minden 100 adósból csak 5 (!!!) veszi a fáradtságot, hogy egyetlen árva mondatot intézzen a közjegyzőhöz!!!

Kapcsolódó cikk: VÉDD MAGAD! “HITELESEKNEK” FONTOS ISMERETEK! MOKK-os levélre ellentmondás!Ha Bankod (vagy pénzügyi vállalkozásod, faktoring – továbbiakban most: bank) megunja, hogy nem tudsz fizetni..TOVÁBB >>> http://www.civilkontroll.com/vedd-magad-hiteleseknek-fontos-ismeretek/

Ha valaki segítséget vár másoktól, először talán neki magának kellene valamit tenni a SAJÁT ügye érdekében! Várhelyi Tamás

És akadnak szép számmal olyanok is, akik küzdenek a jogaikért.

Róna Péter levele

Tisztelt Horváth Ferencné!

Minden tiszteletem az Öné. Számomra is elképesztő. hogy egy magát civilizáltnak vélt jogrendszerben az, ami megtörtént a deviza adósokkal megtörténhet. Mint ahogy a snittben látható, én is azon a véleményen vagyok, hogy a legjobb támadás az elszámolás számonkérése.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.
Nem vagyok magyar jogász (én a New York-i ügyvédi kamarának vagyok a tagja), de az általam ismert jogrendszerekben az eljárás a törlesztő számla előállításához használt szoftver bekérésével kezdődne.

Feltehetőleg az ügyészségnek erre van módja. Innen a következő lépés a szoftver paramétereinek összehasonlítása a szerződésben foglaltakkal illetve a tényekkel (mint pl. a svájci franc kamat tényleges szintjével a számlában használthoz viszonyítva).

Kívánok Önnek sok-sok erőt, és ha netán segíteni tudok, (amit megnehezít az, hogy Angliában élek) állok rendelkezésére.

Tisztelettel, Róna Péter [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM