PESTEN NYÚLTÁK LE A VILÁGJÁRÓ BRINGÁJÁT

PESTEN NYÚLTÁK LE A VILÁGJÁRÓ BRINGÁJÁT.

Budapest — Öt éve járja a világot, de talán jobban járt volna, ha Magyarországot elkerüli. Első Budapesten töltött éjszakája után Yoshihiro Shimada arra ébredt, hogy valaki megfújta szeretett bringáját.

Az utazó egy Kertész utcai hostelben szállt meg. A kerékpárt a bérház belső udvarában zárta le, mindössze néhány méterre a hostelszoba ajtajától. A sodronylakatot azonban reggelre levágták, és megléptek a kétkerekűvel.


Yoshihiro a Kerékagy blognak elmondta, három rendőr ment ki megtekinteni a tett helyszínét, és tárgyi bizonyítékként magukkal vitték a lakat maradványait. A japán férfit különösen rosszul érintette a lopás, de nem az anyagi kár miatt. Sokkal inkább azért, mert a bringa nagyon a szívéhez nőtt az elmúlt öt évben.

Az ezüstszínű, német gyártmányú Riese and Müller összehajtható kerékpár onnan ismerhető fel, hogy a vázán a BD-1 típusmegjelölés látható. Yoshihiro azt kéri, ha valaki látta, jelentkezzen nála a Kertész utcában. A világjáró férfi bizakodik abban, hogy megtalálják kedvenc biciklijét.


K.P.-Blikk.hu

 

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM