PESTEN NYÚLTÁK LE A VILÁGJÁRÓ BRINGÁJÁT

PESTEN NYÚLTÁK LE A VILÁGJÁRÓ BRINGÁJÁT.

Budapest — Öt éve járja a világot, de talán jobban járt volna, ha Magyarországot elkerüli. Első Budapesten töltött éjszakája után Yoshihiro Shimada arra ébredt, hogy valaki megfújta szeretett bringáját.

Az utazó egy Kertész utcai hostelben szállt meg. A kerékpárt a bérház belső udvarában zárta le, mindössze néhány méterre a hostelszoba ajtajától. A sodronylakatot azonban reggelre levágták, és megléptek a kétkerekűvel.

loading...


Yoshihiro a Kerékagy blognak elmondta, három rendőr ment ki megtekinteni a tett helyszínét, és tárgyi bizonyítékként magukkal vitték a lakat maradványait. A japán férfit különösen rosszul érintette a lopás, de nem az anyagi kár miatt. Sokkal inkább azért, mert a bringa nagyon a szívéhez nőtt az elmúlt öt évben.

Az ezüstszínű, német gyártmányú Riese and Müller összehajtható kerékpár onnan ismerhető fel, hogy a vázán a BD-1 típusmegjelölés látható. Yoshihiro azt kéri, ha valaki látta, jelentkezzen nála a Kertész utcában. A világjáró férfi bizakodik abban, hogy megtalálják kedvenc biciklijét.


K.P.-Blikk.hu

loading...

 

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
"DEVIZÁSOK"! IRÁNY A BÍRÓSÁG!AZ OTP NÉGY PONTBAN MEGSÉRTETTE A HITELINTÉZETI TÖRVÉNYT!
“DEVIZÁSOK”! IRÁNY A BÍRÓSÁG!AZ OTP NÉGY PONTBAN MEGSÉRTETTE A HITELINTÉZETI TÖRVÉNYT

Devizahitel-szerződések - sok ember keresheti bíróságon az igazát A Fővárosi Törvényszék másodfokon érvénytelennek nyilvánított egy 2007-ben kötött OTP-s devizahitel-szerződést. A...

ELHAZUDOTT MAGYAR TÖRTÉNELEM!-AVAGY MAGYAROK, TI SZA..OK VAGYTOK!
ELHAZUDOTT MAGYAR TÖRTÉNELEM! – AVAGY MAGYAROK, TI SZA..OK VAGYTOK!

Kiszely István magyarságkutató megtalálta a levéltárban a bécsi kancelláriának azt a levelét, amelyben leírják, hogy a rebellis magyaroknak olyan őstörténetet...

Close