PESTEN NYÚLTÁK LE A VILÁGJÁRÓ BRINGÁJÁT

Budapest — Öt éve járja a világot, de talán jobban járt volna, ha Magyarországot elkerüli. Első Budapesten töltött éjszakája után Yoshihiro Shimada arra ébredt, hogy valaki megfújta szeretett bringáját.

Az utazó egy Kertész utcai hostelben szállt meg. A kerékpárt a bérház belső udvarában zárta le, mindössze néhány méterre a hostelszoba ajtajától. A sodronylakatot azonban reggelre levágták, és megléptek a kétkerekűvel.


Yoshihiro a Kerékagy blognak elmondta, három rendőr ment ki megtekinteni a tett helyszínét, és tárgyi bizonyítékként magukkal vitték a lakat maradványait. A japán férfit különösen rosszul érintette a lopás, de nem az anyagi kár miatt. Sokkal inkább azért, mert a bringa nagyon a szívéhez nőtt az elmúlt öt évben.

Az ezüstszínű, német gyártmányú Riese and Müller összehajtható kerékpár onnan ismerhető fel, hogy a vázán a BD-1 típusmegjelölés látható. Yoshihiro azt kéri, ha valaki látta, jelentkezzen nála a Kertész utcában. A világjáró férfi bizakodik abban, hogy megtalálják kedvenc biciklijét.


K.P.-Blikk.hu

 

Szólj hozzá

Hozzászólás